luni, iulie 22, 2024
AcasăHandbalHandbal masculin: ACS Transilvania, medalie de bronz la juniori 3

Handbal masculin: ACS Transilvania, medalie de bronz la juniori 3

Final minunat de sezon pentru echipa de juniori 3 a ACS Transilvania Brașov, care a reușit să câștige medalia de bronz în Campionatul Național, dupâ victoria din finala mică, 33-27 cu LPS Târgu Mureș.

După un an dificil din toate punctele de vedere, ACS Transilvania reușește un rezultat care, sperăm, ar putea reprezenta renașterea handbalului masculin la Brașov.

„A fost o finală cu adevărat «de foc». Pierdusem meciul direct din grupă, adversarii aveau ascendent moral,
însă dăruirea a fost exemplară. Chiar cu doi copii care au primit cartonaș roșu în ultimele minute, au luptat cu adevărat până la capăt. Handbalul masculin renaște la Brașov! După o pauză îndelungată, o echipă de handbal masculin juniori din orașul nostru se califică între primele 4 echipe din țară și mai mult, câștigă o medalie. Îi felicit pe băieții mei! Sunt mândru de această realizare a lor, cu atât mai mult cu cât au făcut, alături de părinții lor, multe sacrificii, iar peste câteva zile vor susține și Evaluarea Națională. Iată că munca, perseverența și
dăruirea le sunt răsplătite”
, a declarat Titus Donosa, antrenorul juniorilor 3 de la Transilvania.

Rezultatele „roș-negrilor” în Turneul Final de la Sala Orizont din
Bacău
:

  • 43-33 cu Academia Minaur Baia Mare,
  • 33-24 cu LPS Bihor Oradea,
  • 25-34 cu LPS Târgu Mureș (în grupe),
  • 30-33 cu CSU din Suceava (în semifinale)

33-27 cu LPS Târgu Mureș (în finala mică).

Lotul ACS Transilvania – J3M în acest sezon: Luca Roșca, Andi Popa, Radu Constantinescu, Cezar Donosa, Cezar Constantinescu, Teodor Vieriu, Raul Stoica, David Constantinescu, Răzvan Nițoiu, David Dascălu, Raul Popa, Nica Victor, Daniel Ciorobea, Răzvan Motoroiu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI