luni, mai 27, 2024
AcasăHandbalIndignare după ce Federația de Handbal nu depune memoriu după arbitrajul cu...

Indignare după ce Federația de Handbal nu depune memoriu după arbitrajul cu Muntenegru – Motivul din spatele deciziei

Selecționata României a ratat șansa de a spera la calificarea în semifinalele Campionatului European de Handbal, asta după ce fetele lui Florentin Pera au pierdut la limită în fața Muntenegrului, la capătul unui meci în care arbitrajul a fost foarte contestat (34-35).

În cele din urmă, Constantin Din, președintele Federației Române de Handbal, a precizat că forul pe care-l conduce va face un memoriu către EHF după arbitrajul de care au avut parte tricolorele noastre la meciul cu Muntenegru, pierdut cu 35-34.

Cum Federația Română de Handbal nu a luat atitudine în privința arbitrajului din meciul cu Muntenegru, un oficial din cadrul departamentului de marketing a luat cuvântul și a avut o reacție uluitoare cu privire la tăcerea din partea federației.

Radu Chirvase – „Apărăm onoarea sau luăm șaorma la copii?”

Radu Chirvase, directorul departamentului de marketing din cadrul Federației Române de Handbal, a răspuns jurnaliștilor pe un grup de Whatsapp cu privire la un potențial protest legat de modul în care a fost arbitrată partida cu Muntenegru.

„Vreți opinii personale? Avem tone.. Fără menajamente. Un memoriu costă 5.000 euro.

Avem 5.000 euro, ce facem cu ei? Apărăm onoarea sau luăm șaorma la copii? Așa pun unii problema…”- spune Radu Chirvase, citat de We Love Sport.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI