luni, iulie 22, 2024
AcasăFotbalÎnfrângeri pentru Kids Tâmpa în Liga Elitelor

Înfrângeri pentru Kids Tâmpa în Liga Elitelor

Weekend-ul trecut nu a a fost unul favorabil pentru ACS Kids Tâmpa Brașov în Liga Elitelor. Toate cele trei echipe al „urșilor” angrenate în cea mai importantă competiție pentru juniori din țară au pierdut meciurile jucate. Pentru cei mai mari, de U19 și U17, deplasarea pe terenul Viitorului Constanța a fost una de coșmar. Brașovenii au pierdut la scor ambele confruntări, 0-7, respectiv 0-9.

Nici „urșii” de la U17 nu au avut mai mult noroc, pierzând derby-ul din deplasare cu Petrolul Ploiești, cu 2-3. Pentru brașoveni a marcat Clinci (2).
„Din păcate este un weekend pe care trebuie să-l uităm cât mai repede. Nu am reușit nimic, deși nu pot spune că nu ne-am dorit să câștigăm. Trebuie să învățăm din aceste înfrângeri și să facem jocuri mai bune și să adunăm cât mai multe puncte în ultimele etape ale acestui sezon la cei mari, iar la cei mai mici să obținem maximum pentru a reuși calificarea în faza următoare”, a declarat unul dintre antrenorii echipei în alb și albastru, Ciprian Anghel.

Kids Tâmpa Brașov a folosit următoarele echipe în meciurile din weekend

Kids Tâmpa U19 – Baragoană – D. Mureșan, Țolu, Andrieș, Popa, Mitrică, Necula, Garvalov, Marin, Antone, Moroie; au mai jucat: Bârlădeanu, Ene, Goșman

Kids Tâmpa U17 – Șerban – Alessandro, Mușetescu, Mihăilă, Sterian, Moldovan, Niculcea, Roșu, Lambrinoc, Bugnar, Tălmaciu; au mai jucat: Răboj, Filipescu

Kids Tâmpa U16 – Roman – Cantauz, Stan, Vasile, Mititelu, Tache, Vasu, Spătaru, Tenică, Stoica, Clinci; au mai jucat: Vlad, Plăiașu, Adragăi

În etapa viitoare, programată pe 16 mai, Kids Tâmpa U19 și U17 vor primi vizita celor de la FCSB. Kids U16 va juca, tot în deplasare, pe terenul celor de la SR Brașov.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI