Ionel Ganea pariază că și fiul său ar executa oricând un penalty decisiv. „E curajos. O să devină mult mai bun ca mine”

0
437
FOTO: PROSPORT

Sunt trei jucători în lotul lui Adrian Mutu, la Campionatul European de tineret, a căror părinți au jucat și ei pentru România: Denis Ciobotariu, Marco Dulca și George Ganea.

Ionel Ganea are 45 de meciuri și 19 goluri pentru echipa națională. Speră să-l vadă și pe fiul său, George, marcând pentru România, la turneul din Ungaria. Fostul atacant spune că acest EURO este un moment foarte important în viața acestor jucători.

„Totul i se datorează lui. Este munca lui și a celorlalți care sunt împreună cu el. Gică Hagi a avut un aport mare în cariera lui. Sper să conștientizeze faptul că își pot face un viitor frumos. Sper să ne reprezinte bine” spune Ionel Ganea pentru ProSport.

George Ganea și-a văzut tatăl jucând. S-a născut în 1999, în anul în care Ionel Ganea pleca de la Rapid la Stuttgart și avea 10 ani când tatăl său s-a retras. Nemții îl țin și acum minte pe „Ganez”. Este al 10-lea marcator din istoria lui Stuttgart, cu 47 de goluri. „Vă dați seama, ca și părinte și fost fotbalist mi-am dorit să joace fotbal. Eu mi-am făcut datoria, l-am crescut, dar a fost dorința lui să joace fotbal. A văzut la mine. Când veneam de la fotbal seara, tot timpul trebuia să mă joc cu el…Tu stai în poartă, eu șut, gol…Avea doi ani jumate. Mă bătea dacă nu stăteam în poartă” explică Ganea.

Continuarea interviului, pe Prosport.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.