Ionel Pârvu este noul antrenor de la SR Brașov

0
203

Clubul SR Brașov a bătut palma astăzi, 7 ianuarie 2023, cu Ionel Pârvu. Fostul jucător stegar va ocupa funcția de antrenor principal.

“Este timpul ideal să revin în fotbalul mare” – așa și-a argumentat dl. Pârvu decizia alăturării proiectului Steagul Renaște. Obiectivele țintite de stegari în primăvara anului 2023 vor fi accederea în play-off, apoi calificarea la barajul de promovare.

Totodată, clubul își va consolida lotul, antrenorul Ionel Pîrvu având deja câteva nume de jucători pe listă. El a declarat: „Am încredere că voi putea să fac o echipă foarte bună. Cu care ne putem atinge obiectivele”. Așteptările lui Ionuț Pârvu, atât de la actualii jucători, cât și de la cei care vor veni, sunt simple: „În primul rând îmi doresc de la ei disciplină. În al doilea rând muncă, și în al treilea rând să fie unitate la echipă”. În vederea instaurării acestor crezuri, Ionel Pârvu va lua parte la pregătirile de iarnă cot la cot cu jucătorii.

Detaliile privind sosirile de jucători și alte noutăți vor fi comunicate de club pe canalele oficiale doar în momentul confirmării înțelegerilor.

Reunirea lotului stegar va avea loc la mijlocul lunii ianuarie, pe data de 15 sau 16. Suntem extrem de nerăbdători să ne revedem cu suporterii noștri pentru prima dată în noul an. Spectatorii, care sunt foarte aproape de club, reprezintă principalul nostru atuua încheiat noul antrenor stegar.

Cine este Ionel Pârvu?

S-a născut pe 26 iunie 1970 (52 de ani) și originar din comuna Stâlpeni (Argeș). Ionel Pârvu a făcut junioratul la FCM Brașov (fostul nume al echipei stegare în anii 1980). A jucat apoi pentru club la nivel de seniori 118 meciuri în toate competițiile (110 în prima ligă), între 1988 și 1992. A marcat 22 de goluri (20 în Liga 1).

A urmat transferul la Steaua București, club pentru care a evoluat timp de patru sezoane. A jucat și 18 meciuri în Liga Campionilor, unde a marcat două goluri din postura de fundaș de bandă, fiind reprofilat pe acest post.

În străinătate a evoluat în Grecia, Germania și Ucraina. Între expriențele internaționale s-a intercalat și perioada când a jucat la FC Onești. A avut un rol esențial în ultima etapă a sezonului 1999/2000 în lupta pentru salvarea de la retrogradare a… originalului FC Brașov. Oneștenii, deja retrogradați, și-au apărat corect șansele în meciul de acasă cu Farul Constanța, contracandidata stegarilor, Pârvu marcând un gol în victoria cu 2-1 a echipei sale. „Azi am jucat pentru mine și pentru Steagu’, că doar sunt brașovean”, a afirmat Ionel Pârvu la sfârșitul acelui meci.

SURSĂ: SR BRAȘOV

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.