duminică, aprilie 21, 2024
AcasăAlte sporturiIonuț Caracudă, încrezător că vine acasă cu titlul de la Campionatul European

Ionuț Caracudă, încrezător că vine acasă cu titlul de la Campionatul European

Brașoveanul Ionuț Caracudă este foarte încrezător înaintea ediției 2021 a Campionatului European de Culturism și Fitness, ce va avea loc începând de miercuri, la Santa Susanna în Spania.

„Plec la Europene cu o mare încredere în sansele mele de a face mai mult decât bronzul reușit anul trecut. Încredere dată de pregătirea foarte bună pe care am făcut-o, chiar dacă au fost dificultăți, mai ales în perioada în care sălile de fitness au fost închise. Pot spune să sunt pregătit mult mai bine decât am fost anul trecut și la Europene și Mondiale și că am șansa mea de a urca și mai sus pe podium. Nu va fi ușor, dar nimic nu este în viață. Cu ambiție și determinare, sunt sigur că voi reuși să aduc un rezultat frumos pentru Brașov și România”, a declarat Ionuț Caracudă.

Sportivul brașovean a avut anul trecut un an foarte bun, cu medalii de bronz la Campionatul European și Campionatul Mondial, dar și cu un titlu de campion balcanic.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI