Junioarele 1 de la Corona Brașov sunt campioane naţionale la handbal, după un turneu final senzaţional!

0
949
FOTO: DAN POTOR

Junioarele 1 de la Corona Braşov sunt campioane naţionale după victoria cu scorul de 28-22(16-11) obţinută în faţa echipei Chimia Râmnicu Vâlcea, la turneul final de la Turda.

Echipa antrenată de Mihaela Seifer Ciobotaru şi Eugen Ciulei a condus fără probleme de la un capăt la altul al finalei, la un moment dat chiar şi la diferenţă de opt goluri. De altfel, junioarele Coronei şi-au demonstrat valoarea pe tot parcursul turneului final, demonstrând încă o dată că centrul de copii şi juniori al clubului este o pepinieră importantă pentru handbalul braşovean şi nu numai.

La finalul partidei, antrenoar principal al echipei, Mihaela Seifer Ciobotaru a declarat că abia acum poate răsufla uşurată după un an competiţional extrem de greu, cu multe perioade de izolare, antrenamente cu pauze şi jocuri în care a fost nevoită să improvizeze mult. „Sunt foarte fericită şi le mulţumesc din suflet fetelor pentru bucuria pe care o simt acum şi pentru că au făcut totul pentru a ne menţine o adevărată echipă. Le mulţumesc pentru toate momentele în care ne era greu şi în care făceau totul pentru a se mobiliza şi a merge mai departe. Toate acestea au fost pentru acest vis implinit azi. Sunt minunate, le mulţumesc şi le iubesc. Acest titlu naţional spune multe despre caracter, dăruire şi putere de muncă în orice condiţii”, a declarat antrenoarea Coronei.

Portarul Coronei, Raluca Rădoi a câştigat titlul de cel mai bun portar al turneului, iar antrenorul cu portarii Eugen Ciulei a subliniat faptul că acest titlu a venit firesc după prestatia Ralucăi în toata competitia. „Raluca a făcut un turneu tare bun, aş putea spune chiar senzaţional şi merita cu prisosinţă acest titlu. O felicit atât pe ea cât şi întreaga echipă şi colegii pentru acest titlu pe care îl aducem din nou Coronei.” La rândul ei, Alina Teslăraşu, antrenorul coordonator al centrului de copii şi juniori de la handbal, şi cea care a fost prezentă cu toate echipele Coronei în tot parcursul competiţional de până acum, a declarat că este extrem de fericită că fetele şi-au demonstrat încă o dată valoarea şi la acest turneu final. „Este extraordinar că aceste fete au reuşit să aducă clubului încă un titlu naţional. Asta demonstrează că centrul de copii şi juniori al Coronei este unul dintre cele mai importante din ţară. Felicit echipa şi stafful care a câştigat astăzi dar le mulţumesc şi părinţilor şi tuturor celor care au contribuit la acest succes. De asemenea, doresc baftă şi echipelor care vor urma în competiţii”.

Lotul CSM Corona Braşov care a câştigat titlul naţional este: Portari: Alexandra Hlipcă, Raluca Rădoi; Jucătoare: Alexandra Enescu, Medena Păcurariu, Cristina Iordachi, Georgiana Olaru, Diana Golanu, Sarah Darie, Alina Postică, Alessia Vasu, Mădălina Colţ, Diana Maxim, Valentina Soreanu, Sorina Vieru, Miruna Nicolaua, Raissa Marin, Medeea Iordan, Carla Lăcătuş, Laura Constantin, Alexia Manţă, Viorica Gheorghe. Staff Corona: Antrenori – Mihaela Seifer Ciobotaru şi Eugen Ciulei (antrenor cu portarii); Antrenor coordonator al Centrului de copii şi juniori Corona: Alina Teslăraşu. Maseur: Csaba Szocs.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.