sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăHandbalJunioarele 2 de la Corona s-au calificat la „Turneul Valoare” al Campionatului...

Junioarele 2 de la Corona s-au calificat la „Turneul Valoare” al Campionatului Naţional

Handbalistele junioare 2 de la Corona au încheiat turneul de la Odorheiu Secuiesc cu patru victorii şi o înfrângere. Echipa pregătită de Dumitru Berbece a avut o prestaţie bună, la finalul competiţiei, tehnicianul braşovean declarând că singurul pas greşit a fost cel din meciul cu Sepsi, care a destabilizat puţin jucătoarele.

„Fetele şi-au dorit tare mult să câştige şi meciul cu Sepsi, însă, din păcate prea multe greşeli copilăreşti ne-au costat scump. Nu o spun ca o scuză, dar este greu să readuci la o formă bună, o echipă care a stat, din nou, aproape o lună în izolare, din cauza cazurilor de Covid, însă chiar şi aşa, am încercat să reluăm pregătirea treptat, ca să nu apară accidentările, şi să scoatem la acest turneu, tot ce puteam mai bun. Nu a fost să fie, de această dată, dar nu ne pierdem speranţa. M-am bucurat că fetele au reuşit să îşi revină după acea înfrângere din prima zi, şi au făcut meciuri bune în continuare. Niciun meci nu a fost câştigat dinainte, a fost nevoie de determinare şi atenţie în fiecare joc”.

Tehnicianul Coronei a spus însă că este mulţumit că echipa s-a calificat la Turneul Valoare, care se va disputa în perioada 2-4 aprilie, locul urmând a fi stabilit ulterior.

„Una peste alta, este bine că am reuşit să ne calificăm la turneul valoare, pentru care trebuie să ne pregătim foarte bine, timpul fiind destul de scurt. După acest turneu, la turneul final al campionatului se califică primele două, astfel că trebuie să dăm ce avem mai bun pentru a merge acolo”, a mai spus Dumitru Berbece.

Din delegaţia Coronei de la turneul de la Odorheiu Secuiesc a făcut parte şi Alina Teslăraşu, antrenor coordonator al centrului de copii şi juniori.

Rezultatele obţinute de junioarele 2 de la Corona la turneul de la Odorheiu Secuiesc au fost:

Corona Brasov – ACS Sepsi SIC Sfantu Gheorghe 19-23 (6-11)
Pentru Corona au marcat: Iordan 7, Abaza 4, Constantinescu 3, Ghirdă 3, Gheorghe 2.

Corona – CSȘ Odorheiu Secuiesc 43-28 (19-15)
Pentru Corona au marcat: Ghirdă 10, Gheorghe 9, Horea 7, Huțanu 7, Ciobotariu 4, Abaza 3, Constantinescu 3.

Corona Brasov – CSS Sighişoara 47-25 (22-12)
Pentru Corona au marcat: Constantinescu 9, Horea 9, Ghirdă 8, Gheorghe 7, Huţanu 5, Angheluţă 4, Abaza 4, Petrea 1.

Corona – CSM VSR Csikszereda Miercurea Ciuc 29-26 (17-15)
Pentru Corona au marcat: Horea 9, Abaza 5, Iordan 4, Constantinescu 4, Gheorghe 3, Ghirdă 3, Ciobotaru 1.

Corona – CSȘ Făgăraș 41-32 (19-14)
Pentru Corona au marcat: Horea 9, Gheorghe 8, Constantinescu 8, Ciobotariu 6, Petrea 5, Angheluță 2, Ghirdă 2, Huțanu 1.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI

ULTIMELE COMENTARII