Junioarele 3 de la Corona Braşov, vicecampioane naţionale!

1
497

Centrul de copii şi juniori de la Corona Braşov îşi demonstrează încă o dată valoarea. După ce săptămâna trecută junioarele 1 au câştigat aurul, a venit rândul junioarelor 3 să revină la Braşov cu medalie de la turneul final al campionatului naţional de junioare. Echipa braşoveană este vicecampioană a României, după ce a jucat duminică, finala turneului final de la Reşiţa, dar a pierdut cu scorul de 40-28 în faţa formaţiei CSŞ 6 Bucureşti.

„Sunt mândră de ele şi le mulţumesc…”

Antrenoarea Mihaela Adam, cea care pregăteşte de la nivelul iniţerii această echipă, a declarat că este mândră de fetele pe care le are şi că nu îi vine să creadă că după „un an extrem de dificil”, echipa a ajuns acolo unde îşi doreau cu toţii : „Îmi este foarte greu să exprim ceea ce am simţit şi ce simt când văd echipa cu aceste medalii la gât. Ştiam că ne dorim cu toţii turneul final, pentru a duce mai departe tradiţia Coronei care e nelipsită de la turnee finale şi se bate mereu la medalii, dar am avut mereu teama că pauzele lungi vor afecta jocul nostru. Am luat totul pas cu pas, am preferat să mă gândesc mereu doar la meciul următor şi atât. Fetele ştiu cât am muncit pentru fiecare fază de joc care nu ne ieşea, pentru fiecare timp de la antrenament de care nu eram mulţumiţi, şi mă bucur enorm că acum, astăzi, văd şi ele că toată această muncă nu a fost în zadar. Este o generaţie tare frumoasă cu fete talentate şi mă bucur enorm că au demonstrat că au potenţial fantastic. Sunt mândră de ele şi le mulţumesc din suflet fetelor pentru această medalie, părinţilor, dar şi colegilor antrenori care au fost lângă mine şi cu care am lucrat foarte bine”, a spus antrenoarea junioarelor 3 de la Corona, care pe lângă Eugen Ciulei care se ocupă de portari, i-a avut alături şi pe Adrian Băluţ şi Alina Teslăraşu, antrenor coordonator.

Ana Totoescu, cel mai bun portar

Antrenorul cu portarii de la centrul de copii şi juniori al Coronei, Eugen Ciulei, cel care face ca an de an portarii Coronei să se remarce la turneele de sală şi să fie convocaţi la loturile naţionale, este extrem de fericit că şi de aceasta dată „poarta Coronei” a avut un aport mare la rezultatele obţinute. După ce Raluca Rădoi a câştigat titlul de cel mai bun portar al turneului, duminică, junioara 3, Ana Totoescu a obţinut şi ea acelaşi trofeu la Reşiţa. „Sunt din nou tare fericit. După ce Raluca Rădoi a luat titlul de cel mai bun portar la junioare 1, acum, Ana Totoescu ia acelaşi trofeu la junioare 3. Sunt fericit şi mândru că munca pe care o fac cu portarii de ani de zile, se regăseşte în rezultatele şi aprecierile pe care aceştia le primesc la toate turneele de sală sau chiar la lotul naţional. De asemenea, mă bucur foarte tare că fetele au înţeles că talentul nu ajunge să ducă la acest nivel, şi că este nevoie de multă muncă specifică pentru a ajunge un portar valoros în handbalul românesc”.

„Centrul de copii şi juniori al Coronei este unul dintre cele mai importante şi respectate din ţară”

Alina Teslăraşu, antrenorul coordonator al centrului de copii şi juniori a subliniat că medaliile obţinute de Corona, sunt rezultatul unui proiect care a avut susţinere ani la rând. „A fost un an extrem de bun pentru centrul de copii şi juniori de la handbal, unde ne-am calificat la turneul final la junioare 1, 2 şi 3, şi deja am obţinut medalii importante la două categorii. Aceste medalii înseamnă munca unor antrenori de mulţi ani la rând, o muncă ce a avut susţinere pentru a ajunge la asemenea performanţe. Centrul de copii şi juniori al Coronei este unul dintre cele mai importante şi respectate din ţară şi sper din tot sufletul să rămână aşa în continuare. Îi felicit pe toţi antrenorii cu care am lucrat şi sunt tare mândră de ei şi de fete. Împreună am demonstrat că un mediu propice performanţei aduce de la sine şi rezultatele dorite. De asemenea, vreau să le mulţumesc părinţilor şi tuturor celor care au fost mereu alături de noi şi de fete”.

Lotul şi staff-ul Coronei

Lotul Coronei la junioare 3 este format din: portari – Ana Totoescu, Ioana Pavăl, Beatrice Tunaru. Jucătoare: Denisa Aron, Andreea Scarlat, Daria Aldea, Andreea Fejer, Denisa Răşcanu, Bianca Braşoveanu, Larisa Stan, Alexia Şerban, Mălina Avădanei, Bianca Mocanu, Antonia Mosor, Hannelore Dumitru, Denisa Lache, Maia Andrei, Raisa Sala.
Antrenori: Mihaela Adam, Adrian Băluţ, Eugen Ciulei (antrenor cu portarii). Antrenor coordonator: Alina Teslăraşu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.