vineri, iunie 14, 2024
AcasăHandbalJuniorii 2 de la ACS Transilvania, opriți de coronavirus în drumul spre...

Juniorii 2 de la ACS Transilvania, opriți de coronavirus în drumul spre Suceava

Din păcate, echipa de juniori 2 nu a primit avizul DSP pentru a putea participa la turul Grupei Valoare, programat în acest weekend la Suceava. Problema care afectează în această perioadă întreg sportul, întreaga omenire, pandemia de coronavirus, lovește și echipa noastră, făcând imposibilă participarea la acest turneu.

„Este frustrant, vestea a picat ca un trăznet peste băieți, peste întreg colectivul. Trăim vremuri în care totul se poate nărui într-o clipă. Și așa pregătirea sportivilor a fost puternic afectată în ultimul an și ceva, fiind realizată cu întreruperi, din cauza restricțiilor. Am avut parte de mai multe serii de teste, atât la juniori 2 cât și la juniori 3 și mereu am avut rezultate negative. Dar acestea sunt lucruri care nu pot fi controlate și se pot întâmpla. Însă important este că băieții nu au simptome și se simt bine. Vom da totul pentru ca la retur să recuperăm punctele pe care le vom pierde acum, vom lupta până în ultima clipă!”, a spus Titus Donosa, antrenorul băieților de la ACS Transilvania.

Echipa s-a calificat în Grupele Valoare, fiind la egalitate de puncte cu ocupanta locului 2, CSȘ Sighișoara, poziție care le dădea brașovenilor șanse bune de calificare în Turneul Final, între primele 8 echipe din țară.

Băieții lui Titus Donosa ar fi trebuit să joace în aceste zile cu CSM Focșani 2007, CSȘ Megidia și CSU Suceava. Returul acestei faze a campionatului este programat în 21-23 mai.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI