luni, iulie 22, 2024
AcasăHandbalJuniorii 3 de la ACS Transilvania, din nou în Turneul Valoare

Juniorii 3 de la ACS Transilvania, din nou în Turneul Valoare

Juniorii 3 de la ACS Transilvania Brașov au jucat, zilele trecute, patru meciuri din sezonul regulat al Campionatului Național. Returul seriei geografice B s-a disputat la Sighișoara, sub forma unui turneu, iar la finalul lui băieții antrenați de Titus Donosa au reușit calificarea în faza următoare a campionatului, Grupele Valoare.

Formația ACS Transilvania a câștigat trei partide – 50-24 cu CSȘ Sighișoara, 29-15 cu Sporting Ghimbav, 40-28 cu Szejke Odorheiu Secuiesc și a pierdut una – 26-30 cu LPS Târgu Mureș, acumulând astfel 31,5 puncte și terminând seria pe locul secund.

„Am terminat grupa pe locul al doilea și ne-am calificat, la această categorie de vârstă, pentru al treilea an la rând în Turneul Valoare, pe care îl așteptăm cu speranțe mari. Ne întoarcem acasă bucuroși pentru evoluții și pentru rezultatele care ne-au ajutat să ne îndeplinim obiectivul. De asemenea, un plus îl reprezintă faptul că nu am avut parte de accidentări, astfel încât să ne putem continua pregătirea, chiar dacă ea nu decurge normal, din cauza restricțiilor în contextul pandemiei de coronavirus. Privim încrezători spre ceea ce mai avem de făcut în acest sezon cu totul aparte!”, a spus antrenorul Titus Donosa la finalul turneului de la Sighișoara.

Lotul ACS Transilvania: Luca Roșca, Tudor Nicolaua, Andi Popa, Radu Constantinescu, Cezar Donosa, Victor Nica, Cezar Constantinescu, Teodor Vieriu, Raul Stoica, David Constantinescu, Răzvan Nițoiu, Raul Popa, Daniel Ciorobea.

Turul următoarei faze a Campionatului Național de juniori 3 se va juca într-un turneu, în perioada 9-11 aprilie, iar returul în perioada 14-16 mai. La finalul grupelor valoare, cele mai bune opt echipe din țară, la această categorie de vârstă, vor disputa Turneul Final în luna iunie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI