Kids Tâmpa a reluat antrenamentele pentru Liga Elitelor

0
11

După ce echipa de Liga a 3-a a revenit la antrenamente și formațiile de U15, U16, U17 și U19 au reluat pregătirea pentru sezonul de primăvară în Liga Elitelor.

Cele patru echipe, pregătite de Cristian Cristea, Liviu Negoiță, Florin Nistoroschi și Ovidiu Mihai vor avea un program de antrenamente la baza proprie, unde vor pune accent atât pe factorul fizic, cât și pe cele tehnico-tactic.

„Ne bucurăm că ne-am reluat activitatea și că putem fi din nou pe teren. O bună pregătire de iarnă ne va ajuta foarte mult în ultima parte a sezonului, mai ales că se anunță meciuri foarte dificile. Dar, eu am încredere în băieți că putem arăta un fotbal frumos și că putem face lucruri frumoase”, a declarat Cristian Cristea, tehnicianul Kids Tâmpa U15.

Pe lângă ședințele de pregptire, antrenorii celor patru echipe au stabilite și meciuri de verificare, inclusv la turneul pe care Kids Tâmpa îl organizează în fiecare an, Brașov Indoor Cup.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.