vineri, iunie 14, 2024
AcasăBreaking NewsKids Tâmpa Brașov a mai transferat un jucător crescut în propria academie!

Kids Tâmpa Brașov a mai transferat un jucător crescut în propria academie!

Interesul pentru fotbaliștii Kids Tâmpa a mai adus, pe ultima sutâ de metri, un transfer al unui jucător brașovean la o echipă de liga a doua.

Extrema Tudor Tenică a semnat cu Progresul Spartac București, formație la care va evolua sub formă de împrumut sezonul 2023/2024. Tudor a făcut parte din echipa de U19 la Kids Tâmpa, dar de trei ani joacă și la liga a treia.

“Ne bucurăm că interesul pentru fotbalistii nostri este în creștere și că încă un jucător crescut sută la sută la noi la club, a făcut pasul către liga a doua. Este un jucător serios și talentat și îi dorim mult succes la noua sa echipă”, a declarat Nicolae Văduva, coordonatorul academiei de fotbal Kids Tâmpa.

Reamintim că săptămâna trecută, un alt jucător format la Kids Tâmpa Brașov, si anume Dan Spătaru, a semnat cu FCSB. De asemenea, Sergiu Pârvulescu, produs al Kids Tâmpa, este împrumutat la Gloria Buzău.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de  Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI