Kids Tâmpa Brașov, calificare în optimile de finală ale Cupei Elitelor U15

0
133

ACS Kids Tâmpa Brașov a reușit să obțină calificarea în optimile de finală ale Cupei Elitelor U15 după ce a trecut, în deplasare, cu 3-1, de Petrosport Ploiești. Băieții lui Cristian Cristea și Bogdan Gordaș au obținut „biletele” pentru prezența între primele 16 echipe din Cupa Elitelor U15 grație „dublei” semnate de căpitanul Răzvan Petrea și a golului marcat de Leo Tronciu.

O primă repriză bună, în care am controlat jocul, am marcat de două ori și părea că vom avea un meci ușor. După pauză, însă, ne-am relaxat nepermis și acest lucru era să ne coste. Un gol primit pe o mare greșeală de organizare ne-a făcut să avem ceva emoții. Am închis partida cu un al treilea gol și ne-am securizat avantajul până la sfârșit. Îi felicităm pe copii pentru joc și rezultat și așteptăm cu încredere turul următor”, a declarat Cristian Cristea.

Tehnicianul „urșilor” a început cu: R. Dragomir – D. Dragomir, M. Ungur, R. Petrea, F. Barnea, A. Giurgiu, M. Matsumoto, R. Boga, M. Bobaru, L. Tronciu, L. Viman. Au mai jucat: D. Bordean, A. Pora, R. Laszlo, L. Muraru.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.