vineri, iunie 14, 2024
AcasăFotbalKids Tâmpa Brașov, start în Liga Elitelor U16

Kids Tâmpa Brașov, start în Liga Elitelor U16

ACS Kids Tâmpa Brașov începe o nouă aventură în Liga Elitelor. Astfel, a treia echipă a „urșilor” în cea mai importantă competiție pentru juniori din țară, cea Under 16, va debuta sâmbătă, 17 aprilie, în sezonul 2021, pe terenul celor de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Brașovenii fac parte din seria a 2-a a Ligii Elitelor U16, alături de ACS SR Brașov, Sepsi OSK Sf. Gheorghe, CSM Focșani, Petrolul Ploiești și LPS Iolanda Balaș-Soter Buzău. O grupă puternică, cu echipe importante la acest nivel în țară. Kids Tâmpa Brașov va fi condusă de pe bancă de Florin Nistoroschi, cel ce se ocupă și de destinele celor de la U17.

„Așteptam cu nerăbdare să înceapă și Liga Elitelor U16. E clar că vom merge la fiecare meci foarte concentrați și determinați să obținem maximum. Dacă pe cei de la SR și Sepsi îi știm, pe ceilalți adversari nu îi cunoaștem mai deloc. Dar vom încerca să obținem cât mai multe informații pentru a fi pregătiți cât mai bine. Este un format inedit, în care vom juca doar 5 meciuri, iar fiecare dispută contează enorm pentru accederea în turneul eliminatoriu. Avem un lot cu jucători care au mai prins meciuri la elite și la seniori, iar asta înseamnă că pot face față la orice nivel. Vom încerca să debutăm cu dreptul în noul sezon”, a declarat Florin Nistoroschi.

Nistoroschi se va baza pe un lot format de jucători născuți în 2005 și 2006, care au mai prins meciuri în Liga Elitelor, la grupele mai mari, ba chiar câțiva cu evoluții și la seniori, în Liga a 3-a.

ACS Kids Tâmpa Brașov – Liga Elitelor U16- sezonul 2021: Mihai Adragăi, Caius Bordea, Tudor Botiș, Robert Cantauz, Cosmin Clinci, Matei Mititelu, Rareș Plăiașu, Savin Răducan, Dan Spătaru, Vlad Stan, Leonard Tache, Tudor Tenică, Antonio Vasile, Andrei Vasu, Mario Vlad, Cătălin Stoica, Tudor Roman.

ACS Kids Tâmpa Brașov este singurul club din Brașov care are echipe la Liga Elitelor U19, U17 și U16.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI