luni, iulie 22, 2024
AcasăFotbalKids Tâmpa după meciul cu CSO Plopeni: Fotbalul este nedrept

Kids Tâmpa după meciul cu CSO Plopeni: Fotbalul este nedrept

ACS Kids Tâmpa Brașov a pierdut, cu 2-1 (0-1), meciul din deplasare, cu CSO Plopeni, din etapa a 4-a a seriei C5 a Ligii a 3-a. O partidă după care cei de la Kids Tâmpa s-au plâns că, de multe ori, fotbalul este nedrept.

„Urșii” au dominat tot jocul, dar neatenția la două faze fixe a fost de ajuns pentru cei de la Plopeni ca să câștige. Golul brașovenilor a fost marcat de Bugnar în minutul 35.

Asta este! Mai avem multe de învățat

„Fotbalul este nedrept. Câteodată îți dă, dar de multe ori îți ia. Am făcut un meci foarte bun, pe terenul liderului, dar nu am luat niciun punct. Băieții s-au motivat foarte bine. Au arătat bine, au condus la pauză. Însă, au venit două faze fixe, din care una pe final de joc, când gazdele au profitat de niște erori din defensiva noastră.

Au marcat cele două goluri ce le-au adus victoria. Am avut multe ocazii și la 1-0. Dar mai ales la 1-1, când am scăpat de cinci ori singuri cu portarul advers. Dar nu am avut luciditatea necesară ca să marcăm și să ne facem jocul mai ușor. Asta este! Mai avem multe de învățat, de asimilat, de pus la punct. Pentru a evita un deznodământ ca acesta de sâmbătă. Trebuie să ridicăm capul sus și să mergem înainte cu curaj și multă determinare”, a declarat unul dintre antrenorii Kids Tâmpa, Ciprian Anghel.

ACS Kids Tâmpa Brașov: Alexa – Sburlea, Cupu (min. 20 Garvalov), Potecu, Negotei – Moldovan, Dima – Stoica (min. 87 Andrieș), Bugnar (min. 87 Goșman), Zota – Nechita.
Antrenori: Vasile Tatarciuc, Ciprian Anghel.
Preparator fizic: Eusebiu Velea.

Foto: Arhivă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI