sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăFotbalKids Tâmpa, înfrângere cu Olimpic Zărnești într-un meci-test

Kids Tâmpa, înfrângere cu Olimpic Zărnești într-un meci-test

ACS Kids Tâmpa Brașov a pierdut, 2-4, meciul amical disputat contra colegei de serie din Liga a 3-a, Olimpic Zărnești. O primă înfrângere pentru „urși” în 2023, care a scos în evidență aspectele unde mai este loc de îmbunătățit.

„O partidă care a fost decisă de atitudine, de implicare. Capitole la care am suferit mult. Dacă vom arăta aceeași atitudine și în campionat, ne va fi foarte dificil să obținem puncte. Dar mai avem trei săptămâni până la reluarea Ligii a 3-a și putem lucra la toate aspectele care nu sunt ceea ce trebuie”, a declarat Vasile Tatarciuc, unul dintre antrenorii principali ai Kids Tâmpa Brașov. Golurile „urșilor” în amicalul contra zărneștenilor au fost marcate de Nechita și Bordea.

Alte articole:  Haideți să râdem alături de copiii noștri!

Vasile Tatarciuc și Ciprian Anghel au folosit următorii jucători:

Kids Tâmpa – repriza 1: Alexa – Sburlea, Bordea, Cupu, Negotei – Șerban, Moldovan – Stoica, Covalciuc, Garvalov – Nechita

Kids Tâmpa – repriza a 2-a: Drăghici – Andrieș, Bordea, Potecu, Negoyei (Zota) – Dima, Ungureanu – Bugnar, Vlad, Plăiașu (Goșman) – Clinci (Baican).

Pentru Kids Tâmpa Brașov mai urmează altă două jocuri de verificare, în următoarele două weekend-uri, cu Ciucaș Tărlungeni și KSE Tg. Secuiesc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI

ULTIMELE COMENTARII