vineri, iunie 14, 2024
AcasăFotbalKids Tâmpa, remiză cu KSE Tg. Secuiesc

Kids Tâmpa, remiză cu KSE Tg. Secuiesc

ACS Kids Tâmpa Brașov a remizat, 3-3 (0-2), în deplasare, cu KSE Tg. Secuiesc, în ultimul meci amical de dinaintea reluării campionatului. Un ultim test în care „urșii” lui Vasile Tatarciuc și Ciprian Anghel au căutat să efectueze ultimele reglaje în vederea debutului sezonului de primăvară.

Toate cele trei goluri ale brașovenilor au fost marcate de Vadim Covalciuc.

„Un test în care am încercat să vedem la ce nivel am ajuns după perioada de pregătire. O ultimă oportunitate de a face reglaje în jocul nostru în vederea meciurilor de campionat. Am folosit și o echipă foarte tânără, cu jucători de 2006 sau chiar 2007. Băieții s-au mișcat bine. Mai sunt câteva mici lucruri de pus la punct, dar le vom rezolva până la ora meciului cu Blejoi”, a declarat unul dintre „principalii” Kids Tâmpa, Vasile Tatarciuc.

Tatarciuc și Anghel au folosit următorii jucători

Alexa (Drăghici min. 65) – Sburlea, Cupu, Bordea (Grideanu min. 55), Zota (Andries min. 35) – Moldovan (Ungureanu min. 55), Șerban – Garvalov (Bugnar min. 50), Covalciuc, Plăiașu (Tenică min. 70) – Kerekes (Baican min. 55).

Kids Tâmpa va juca sâmbătă, 11 martie, de la ora 15:00, acasă, cu CS Blejoi, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii a 3-a seria C5.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI