vineri, iunie 14, 2024
AcasăFotbalKids Tâmpa, victorie în Capitală în Liga Elitelor!

Kids Tâmpa, victorie în Capitală în Liga Elitelor!

ACS Kids Tâmpa Brașov a reușit o victorie importantă în Liga Elitelor. Gruparea brașovenă s-a impus, în deplasare, la U17, cu 2-0, împotriva celor de la AS Sport Team București.

Mai important decât victoria este faptul că echipa „alb-albastră” a folosit 3 jucători cu doi ani mai mici, iar unul dintre ei a și înscris. Plăiașu, Vlad și Bordea sunt trei juniori născuți în 2006, care au arătat talent, ambiție și viitor. Plăiașu a marcat unul dintre cele două goluri ale Kids Tâmpa, cealaltă reușită purtând semnătura lui Tenică.

„Mă bucur foarte mult pentru cei trei, dar și pentru toți băieții. Am făcut un joc bun și am meritat cele trei puncte. Nu trebuie însă să petrecem prea mult pentru că urmează alte meciuri la fel de dificile și de importante”, a declarat unul dintre antrenorii „urșilor”, Ovidiu Mihai.

Dacă la U17, brașovenii au fost victorioși, nu același lucru s-a întâmplat și la U19, unde gazdele s-au impus cu 3-0.

Iată echipele folosite de Kids Tâmpa în „dubla” cu Sport Team:

ACS Kids Tâmpa Brașov U19: Bârlădeanu – Mușetescu, Sterian, Țolu, Mitrică, Necula, Garvalov, Roșu, Lambrinoc, Alessandro, Neagoe; Au mai jucat: Baragoană, Ene, Goșman, Maier, Bugnar;

ACS Kids Tâmpa Brașov U17: Șerban – Cantauz, Mititelu, Vasile, Stan, Vasu, Tache, Spătaru, Tenică, Clinci, Niculcea; Au mai jucat: Plăiașu, Vlad, Savin, Bordea, Adragăi.

În etapa viitoare, programată pe 18 aprilie, Kids Tâmpa va primi vizita celor de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI