LIGA 2: Dan Alexa, antrenorul celor de la FC Brașov, a prefațat meciul din deplasarea de la Gloria Buzău

0
166
Dan Alexa, antrenor FC Brașov
Dan Alexa, antrenor FC Brașov

FC Braşov redeschide ultima parte a sezonului din liga a doua de fotbal. Cu un meci extrem de complicat, pe terenul celor de la FC Gloria Buzau.

Partida care va avea loc maine seara, de la ora 17.00. FC Brasov are 23 de puncte si este la 3 lungimi de adversarul de maine, care ocupa locul 6, cu 26 de puncte, ultimul de playoff. Antrenorul Dan Alexa are si probleme de lot, in compartimentul ofensiv, acolo unde ii lipsesc doi atacanti. In aceasta dimineata, Dan Alexa a sustinut o conferinta de presa la Stadionul Tineretului, in care a prefatat duelul de la Buzau.

Un meci foarte important. Ca să accedem în playoff nu avem voie să facem pași greșiți. Avem nevoie de 9 puncte din aceste 3 jocuri. Cu mare șansă, 7 ar fi suficiente, dar nu cred. Întâlnim o echipă care e pe loc de playoff, omogenă, puternică pe propriul teren. Care de la începutul campionatului și-a fixat ca obiectiv promovarea. Dacă mă întrebai în vară, pe ei și pe Poli Iași îi vedeam principalii favoriți. O deplasare foarte grea vom avea. Am pretenția de la tot ce înseamnă FC Brașov să mergem pozitivi în această deplasare. Cred că presiunea mare este pe Buzău, mai mare decât pe noi. Mergem să facem un meci bun, am așteptări de la jucătorii mei să se ridice la importanța jocului, pentru că este un meci între două echipe bune. Cu miză mare pentru amândouă și îmi doresc enorm să arătăm bine și să câștigăm. Când îți fixezi obiective cum ar fi calificarea în playoff, normal că ajungi în momente în care meciurile astea cu miză trebuie să le fructifici. Din păcate, am avut trei momente în turul camponatului cu astfel de presiune în momente cheie, pe care nu le-am gestionat așa cum ar fi trebuit. Însă, chiar cred cu tărie că presiunea mai mare este pe cei de la Buzău. Pentru mine este important să arătăm ca o echipă bună, să practicăm un joc foarte bun și să impunem respect. Avem jucători cu experiență. Putem să nu câștigăm, dar am pretenția să evoluăm bine, să ne ridicăm la miza partidei. Și pentru acest meci, dar și pentru analiza pe viitor.

DAN ALEXA, antrenor FC Brașov

Pentru duelul de mâine seară, Dan Alexa nu se va putea baza pe atacanții Ștefan Blănaru și Adi Chică Roșă. Diallo a revenit la pregătire de câteva zile, după o accidentare și este în lot.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.