duminică, iulie 14, 2024
AcasăFotbalLIGA 3: Corona Brașov întâlnește pe CS Blejoi, mâine, pe Stadionul Tineretului

LIGA 3: Corona Brașov întâlnește pe CS Blejoi, mâine, pe Stadionul Tineretului

Fotbaliștii Coronei vor lua vineri, startul în a doua parte a campionatului, cu o partidă jucată pe teren propriu, în compania formației CS Blejoi.

Antrenorul Coronei, Călin Moldovan a declarat că echipa va da totul pentru un start cu dreptul în meciurile oficiale. „După o perioadă destul de lungă de pauză, ne bucurăm să începem campionatul. Suntem foarte motivați și deciși să începem cu dreptul această a doua parte a campionatului. Chiar dacă poate poziția noastră în clasament poate părea una confortabilă, suntem conștienți că nu este deloc așa. Avem mult de muncă pentru a ne menține acolo unde ne dorim să fim. Trebuie să fim concentrați și serioși ca să ne realizăm primul obiectiv, cel de participare la baraul de liga a doua. Abordăm sezonul cu aceeași jucători care au făcut treabă bună și in tur, și în care avem încredere că vor face totul pentru rezultate bune și în aceasta a doua parte a campionatului”, a spus tehnicianul Coronei.

Partida dintre Corona Brașov și CS Blejoi se va juca vineri, de la ora 15.00, pe Stadionul Tineretului din Brașov.

Înainte de reluarea campionatului, Corona ocupă primul loc în clasament, la trei puncte de locul 2 și la nouă puncte de poziția a treia. La barajul de promovare în liga a doua vor merge primele două clasate.

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI