vineri, iunie 14, 2024
AcasăFotbalLIGA 3: Râșnovul câștigă derby-ul cu Zărnești. Kids Tâmpa pierde în prelungiri....

LIGA 3: Râșnovul câștigă derby-ul cu Zărnești. Kids Tâmpa pierde în prelungiri. SR Brașov, eșec în Harghita!

În primul meci al etapei a 13-a din Liga a 3-a de fotbal, cele 4 echipe din județul Brașov au obținut doar 3 puncte.

Vineri seara, în deschiderea etapei, SR Brașov a fost învinsă, cu 1-2, în deplasarea de la Odorheiu Secuiesc. Stegarii au deschis scorul, prin Carlo Danciu, în minutul 65, dar harghitenii au întors soarta meciului pe final. Sâmbătă, Cetate Râșnov a învins, pe propriul teren, într-un derby local, pe Olimpic Zărnești, scor 2-0. Golurile partidei au fost marcate de Raul Drugă, în repriza a doua. În fine, ACS Kids Tâmpa Brașov a pierdut confruntarea susținută pe Stadionul ICIM în compania grupării CSO Plopeni. Brașovenii au fost învinși cu 0-1, după un gol primit în finalul meciului, în cel de-al treilea minut de prelungire.

Cea mai bine clasată formație brașoveană din Seria a 5-a a Ligii a 3-a de fotbal, după 13 etape, este Cetate Râșnov, pe locul 3, cu 21 de puncte. SR Brașov este pe 5, cu 17 puncte. Kids Tâmpa pe locul 9, cu 12 puncte, iar Olimpic Zărnești rămâne ultima, cu 9 puncte.

FOTO: IULIA BOBAIȚĂ

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI