LIGA 3: SR Braşov, egal dramatic cu Astra 2!

0
701

În etapa a 13-a a Seriei a 5-a din Liga a 3-a de fotbal s-au întâlnit, astăzi, pe Stadionul Tineretului, SR Braşov şi Astra 2.

Formația antrenată de Liviu Nicolae a terminat la egalitate, scor 2-2, 1-0 la pauză. Stegarii au deschis scorul în minutul 23, prin căpitanul Horia Popa, care a primit o pasă de peste 40 de metri de la Burlacu. S-a făcut 2-0 în minutul 53, după reuşita lui Savu, care a fost lansat perfect de Elek. Oaspeții au marcat golul de 2-2 în minutul 92! SR Braşov a acumulat 22 de puncte.

Un meci între două echipe bune ale seriei. Ne-am desprins, am avut 2-0, am avut şi alte ocazii. Şi ei au avut şansele lor, Căucă şi-a făcut treaba foarte bine în poartă. Sunt mulţumit de atitudinea băieţilor. Am luat un punct, mergem mai departe. Vom lua meci cu meci, iar la final vom vedea unde ne vom clasa. Este păcat, în repriza a doua a trebuit să cedăm posesia, nu am reuşit să facem presiune, iar ei au profitzat. Golurile au venit pe două greşeli. Trebuia să fim mai atenţi la acel corner din care au egalat. Îmi asum acest rezultat, băieţii au făcut tot ce a depins de ei”, a declarat antrenorul Liviu Nicolae.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.