LIGA 3: SR Brașov – KSE Tg. Secuiesc 1-1

1
766

În Seria a 5-a a Ligii 3 de fotbal, pe Stadionul Tineretului din Brașov s-au întâlnit echipa gazdă, SR, și formația din Covasna, KSE Târgu-Secuiesc.

SR Brașov a început bine meciul și a deschis scorul chiar în minutul 4, prin Elek. Oaspeții au egalat în minutul 50, prin Kanyo, iar tabela a rămas neschimbată până la final. SR nu a mai câștigat din etapa a 12-a, atunci când a învins pe CSO Plopeni. Stegarii profită, însă, de lipsa de formă a contracandidatelor la locul 2, care asigură prezența la baraj. Momentan, SR Brașov este pe locul 3, cu 23 de puncte, cu un punct mai puțin decât CS Blejoi, care a terminat la egalitate meciul de la CSO Plopeni.

„Am început jocul aşa cum ne doream. Am marcat repede. Din păcate, nu reuşim să fim mai responsabili în momentele în care avem mingea şi apar probleme. Nu avem răbdare să construim. Pentru unii jucători, probabil presiunea e prea mare. Cât timp nu eu existat discuţiile despre locul secund şi particiarea la baraj, aveau un alt randament. Probabil, ne lipseşte experienţa şi asta se vede în joc. Luăm goluri pe care nu le pot caracteriza. Sunt prea multe greşeli neforţate, care arată exact această lipsă de experienţă. Totuşi, aceste jocuri ne ajută să creştem. Mergem înainte, ne continuăm drumul. Faptul că această echipă a continuat este şi meritul jucătorilor, care au acceptat să îmbrace acest tricou în aceste condiţii dificile. Eu am pretenţii mari de la ei, dar ştiu că fac totul şi dau totul pe teren la antrenamente şi în meciuri. Când am plecat la drum, nu mulţi se gândeau că vom fi în această situaţie, să ne luptăm pentru locul secund. Mai avem trei meciuri, vom da totul, dar dacă nu vom prinde acest loc secund nu va fi o tragedie. Viaţa nu se opreşte aici”, a declarat antrenorul celor de la SR Braşov, Liviu Nicolae.

Într-un alt duel disputat astăzi, Olimpic Cetate Râşnov a învins cu 3-1 pe Sepsi OSK 2.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.