vineri, iunie 14, 2024
AcasăFotbalLiga 3 „Urșii” nu au ajuns la miere la Tg. Secuiesc

Liga 3 „Urșii” nu au ajuns la miere la Tg. Secuiesc

ACS Kids Tâmpa Brașov a pierdut, 0-2 (0-1), pe terenul celor de la KSE Tg. Secuiesc, într-un joc din etapa a 12-a a Ligii a 3-a Seria C5. O partidă în care „urșii” nu au avut noroc, primind un gol chiar în startul de partidă. Gol ce le-a afectat moralul și evoluția în prima parte. Mai motivați după pauză, brașovenii au avut ocazii importante la poarta covăsnenilor, dar s-au lovit de ghinion.

Un joc pe care trebuie să-l uităm, să ridicăm capul sus și să mergem mai departe. Am început cum nu se putea mai rău, cu un gol primit în minutul 4. O reușită a gazdelor care le-a zdruncinat serios moralul tinerilor noștri jucători, astfel că până l-a pauză nu am putut să ne regăsim. Am încercat și eu și Vasile să-i îmbărbătăm la pauză, să le refacem încrederea în forțele proprii și pot spune că am ieșit o altă echipă de la cabine.

Ne-am creat situații bune de gol la poarta celor din Târgu Secuiesc, dar nu am reușit să marcăm. A venit apoi golul al doilea al gazdelor și asta a fost istoria jocului. Este păcat pentru că ne-am fi dorit mai mult. Dar trebuie să mergem înainte și să ne pregătim cât mai bine pentru următorul joc, cel de acasă, cu CSO Plopeni”, a declarat unul dintre „principalii” Kids Tâmpa Brașov, Ciprian Anghel.

KSE Tg. Secuiesc – ACS Kids Tâmpa Brașov 2-0 (1-0)

ACS Kids Tâmpa Brașov: Alexa (min. 80 Roman) – Stoica, Andrieș (min. 46 Vasu), Potecu, Negotei – Moldovan, Dima – Zota (min. 75 Bosoi), Bugnar, Kerekes (min. 46 Clinci) – Nechita

Antrenori: Vasile Tatarciuc, Ciprian Anghel
Team Manager/Antrenor cu portarii: Ionuț Murariu
Preparator fizic: Eusebiu Velea

În etapa viitoare, pe 19 noiembrie, Kids Tâmpa Brașov va primi vizita celor de la CSO Plopeni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI