luni, decembrie 11, 2023
AcasăFotbalLiga Elitelor (U15) Kids Tâmpa - FC Brașov: 5-0

Liga Elitelor (U15) Kids Tâmpa – FC Brașov: 5-0

ACS Kids Tâmpa Brașov a urcat pe primul loc în seria 14 din Liga Elitelor U15 după ce a învins, la scor, cu 5-0 (3-0), pe FC Brașov. Elevii lui Cristian Cristea și Adrian Hârlab au avut un început de meci perfect și au deschis scorul în minutul 2 când Dragoș Mihăescu a reluat spectaculos centrarea lui Leo Tronciu.

Apoi, Leo Tronciu a stabilit scorul la pauză cu două reușite spectaculoase. După reluarea jocului, „urșii” au controlat autoritar partida și au mai reușit să marcheze de două ori prin Dani Sandu, la capătul unei frumoase acțiuni colective, și prin Daniel Tirpe, care a reluat frumos cu capul în urma unei lovituri de colț.

„Un meci pe care l-am controlat din primul până în ultimul minut. Îi felicit pe băieți pentru atitudinea și pofta de joc pe care au arătat-o. Mai avem doua meciuri în acest campionat, pe care ne dorim să le câștigăm pentru a ne menține pe primul loc în serie și pentru a obține «biletele» pentru faza următoare a competiției”, a declarat Cristian Cristea.

ACS Kids Tâmpa Brașov U15 – FC Brașov U15 5-0 (3-0)
Au marcat: Tronciu (2), Mihăescu, Sandu, Tirpe

ACS Kids Tâmpa Brașov U15: Minea – Bordeanu, Marin, Grideanu, Petrea, Ungureanu, Balint, Ichim, Mihăescu, Sandu, Tronciu
Au mai jucat: Dinka, Bobaru, Pora, Tirpe, Hornet
Rezervă neutilizată: Nechifor
Antrenori: Cristian Cristea, Adrian Hârlab

În etapa următoare, Kids Tâmpa va juca în deplasare cu AFK Csiksereda Miercurea Ciuc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI