sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăFotbalLiga3: Corona, un adversar dificil pentru Kids Tâmpa Brașov

Liga3: Corona, un adversar dificil pentru Kids Tâmpa Brașov

ACS Kids Tâmpa Brașov va încheia meciurile din campionat cu o deplasare dificilă, vineri, 30 aprilie, de la ora 15:00, pe terenul liderului Corona Brașov. Un derby local, între două echipe ce vor mai avea treabă și după acest joc.

Unul dintre antrenorii „urșilor”, Ciprian Anghel, a prefațat duelul cu colega de serie: „Sperăm să facem un joc bun și să câștigăm la moral în vederea jocurilor de baraj. Ambele ehipe ce se duelează mâine merg la baraj și pentru ambele va fi un joc de pregătire, chiar dacă pentru unii va fi baraj de promovare în Liga a 2-a, iar pentru alții de a rămâne în Liga a 3-a. Legat de baraj, noi ne propunem să facem două partide bune, să câștigăm și să ne păstrăm locul în cel de-al treilea eșalon fotbalistic al țării”.

Pentru unul dintre titularii Kids Tâmpa, Robert Crihan, meciul de mâine are și o motivație în plus, aceea de a-și sărbători ziua de naștere cu un succes contra Coronei.

„Jucăm cu liderul grupei, dar vrem să facem un meci cât mai bun și să luăm cele 3 puncte. Săptămâna asta ne-am pregătit foarte bine și sperăm să avem o evoluție prin care să-i facem pe antrenori și pe susținătorii noștrii mândri de noi. Nu vroiam să ajungem la baraj, dar o să ne pregătim cât mai bine pentru a obține rezultatele necesare pentru a rămăne în a Liga a 3-a”, a declarat Robert Crihan.

Kids Tâmpa Brașov nu se va putea baza la meciul contra adversarei din oraș pe Botiș, Cupu și Kerekes. De asemenea, prezența lui Dumitraș este incertă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI

ULTIMELE COMENTARII