Liviu Nicolae, antrenorul SR Brașov, a vorbit despre meciul cu CSO Plopeni

0
483

În etapa a 12-a a Ligii 3 la fotbal, SR Brașov va întâlni, pe Stadionul Tineretului, sâmbătă, de la ora 14.00, pe CSO Plopeni. SR Brașov este pe locul 3 în ierarhie, iar adversarii de peste două zile sunt pe locul 5.

Înainte confruntării, antrenorul stegarilor, Liviu Nicolae, a declarat: „Va fi un joc în care trebuie să facem tot ce ţine de noi să câştigăm cele 3 puncte pentru a ne apropia de locul 2. Vom lua meci cu meci. Sperăm că starea terenului ne va ajuta. Dacă nu, trebuie să ne adaptăm mai bine decât am făcut-o la Odorheiu Secuiesc. Suntem încrezători că vom reuşi să ne atingem obiectivul în acest duel. Vedem că facnii sunt alături de noi. S-au vândut peste 2.000 de bilete virtuale. Este un semnal foarte puternic arătat de cei care ne susţin. Sunt convins că fanii aşteaptă şi din partea noastră lucruri mai bune pe plan sportiv. Pentru asta muncim. Nu este uşor, pentru că există diferenţe. Băieţii nu ţin cont însă de acestea. Încercăm să nu ne consumăm energia şi atenţia, chiar dacă sunt multe discuţii în această perioadă. Încercăm să ne capacităm şi să face lucrurile cât mai bine din punct de vedere sportiv. E clar că venim după câteva luni de muncă împreună cu aceşti copii, care au acceptat să îmbrace tricoul celei mai iubite echipe din Braşov. Cu siguranţă, mulţi nu credeau că vor avea această şansă. Este datoria lor să se ridice la înălţimea tricoului pe care îl poartă. Le mulţumim tuturor celor care ne sprijină. Este un mare ajutor pentru noi. Sperăm că îi vom putea face fericiţi”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.