Luptătorul brașovean Nicolae Negumereanu este primul român învingător în UFC!

0
895
Foto: UFC

Negumereanu scrie istorie! Luptătorul din România a reușit prima victorie a unui sportiv român în celebra promoție UFC, cel mai înalt nivel din MMA-ul mondial. Negumereanu a reușit în această noapte să îl învingă pe Aleksa Camur la decizie și să scrie astfel istorie în acest sport în România, scrie as.ro.

Luptătorul din Brașov s-a impus la capătul a 3 runde extrem de disputate, în care cei doi s-au lovit foarte puternic. Decizia a fost una împărțită, doi arbitri dându-i victoria lui Negumereanu, iar al treilea adversarului.

Nicolae Negumereanu este românul care a reușit prima victorie în UFC. În trecut, Cristina Stanciu și Diana Belbiță au luptat în UFC, fiecare câte două meciuri, dar nu au reușit să câștige. Negumereanu este la al doilea meci și a reușit, după o înfrângere în 2019, prima victorie în UFC.

Meciul cu Aleksa Camur a fost unul foarte echilibrat, așa cum a arătat și decizia arbitrilor. Camur a început meciul puternic, însă Negumereanu a continuat să facă pasul înainte și și-a impus game-ul în cele din urmă. Lupta dintre cei doi a fost foarte apreciată în mediu on-line, ambii fiind lăudați pentru performanța lor.

Sursă: AS.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.