Managerul general al SR Brașov, Ciprian Jurubescu: „Suntem încrezători că putem promova în Liga a 2-a”

0
881

După ce a realizat o performanţă în care nu mulţi au crezut şi a terminat Seria a 5-a a Ligii 3 pe locul secund, SR Braşov porneşte încrezătoare în barajul de promovare în Liga 2.

După meciul de vineri de la Sf. Gheorghe, jucătorii au primit câteva zile libere, iar luni seară s-au reunit la Târlungeni, unde au făcut şi un antrenament uşor.

La Tărlungeni a fost prezent şi managerul general Ciprian Jurubescu, el declarând: „Am avut sărbători fericite. Am reuşit să îndeplinim un prim obiectiv foarte important, accederea în barajul de promovare. Dar acum ne dorim mai mult şi suntem încrezători că putem să obţinem promovarea. În continuare vom lupta pe două fronturi. Vrem să îi facem fericiţi pe fani prin rezultatele noastre, dar le solicităm din nou ajutorul şi sperăm că după meciul cu Vediţa Colneşti vom aduce clubul pe zero în relaţia cu ANAF, unde mai avem de achitat sub 30.000 de lei”.

Pentru partida cu Vediţa Coloneşti, care va avea loc sâmbătă, de la ora 14.00, pe Stadionul „Tineretului” au fost puse în vânzare bilete virtuale pe site-ul bilete.ro. Tichetele costă 50 de lei în sectorul VIP şi 15 lei în celelalte sectoare.

Confruntarea de sâmbătă va fi transmisă pe canalul de Youtube Steagu’TV.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.