luni, iulie 22, 2024
AcasăFotbalNicolae Văduva (ACS Kids Tâmpa), la FRF Football Academies

Nicolae Văduva (ACS Kids Tâmpa), la FRF Football Academies

Nicolae Văduva, managerul ACS Kids Tâmpa Brașov, va participa, începând de zilele următoare, la un program intensiv dedicat managerilor de academii de fotbal din România, denumit FRF Football Academies.

Șefii academiilor din țară vor fi școliți timp de mai multe luni de zile în cadrul unui proiect inedit, prin care vor avea parte de o pregătire la un înalt nivel din partea unor experți renumiți internațional. FRF Football Academies va cuprinde 6 module și va fi finalizat în decembrie 2022, costurile de școlarizare vor fi subvenționate de FRF cu 75%.

Printre temele ce vor fi abordate în cadrul seminariilor se numără: profilul unui director de academie, planificarea strategică, filozofie de joc, identificarea talentelor și selecția, managementul staff-ului, dezvoltarea individuală, tranziția spre prima echipă, randamentul investițiilor.
Nicu Văduva este singurul reprezentant al fotbalului brașovean la prima ediție a FRF Football Academies, fiind ales în urma unui proces de selecție foarte riguros, existând doar 20 de locuri disponibile.

Este o onoare și o mândrie pentru mine să reprezint fotbalul brașovean la prima ediție a acestui proiect ambițios, FRF Football Academies. Munca mea de-a lungul anilor și pasiunea pentru acest sport mă face ca tot timpul să îmi doresc să fiu mai bun, să învăț cât mai multe și să încerc să pun în practică toate acestea pentru a readuce «sportul rege» din Brașov în prim plan. Fotbalul la nivel de copii și juniori din România trece printr-o perioadă dificilă, iar astfel de proiecte ne ajută enorm să acumulăm cât mai multe cunoștiințe și să învățăm cum putem să fim mai bine organizați, mai eficienți și să putem cu adevărat să punem umărul la dezvoltarea sectorului juvenil. Sunt foarte bucuros de asemenea că, ACS Kids Tâmpa, proiectul sportiv cel mai nou și mai important din Brașov în ultimii ani, este alături de nume cu tradiție în fotbalul românesc, precum UTA, Poli Timișoara, Ripensia Timișoara, Rapid, Petrolul, Dinamo, Steaua, Universitatea Craiova sau Farul Constanța”, a declarat Nicu Văduva.

Printre colegii lui managerului de la Kids Tâmpa Brașov la FRF Football Academies se numără nume ca George Ogăraru, Vasile Maftei sau Octavian Grigore.

Proiectul FRF, livrat prin intermediul Academiei Naționale de Fotbal, este realizat în parteneriat cu Double Pass, companie belgiană cu 20 de ani de experiență la nivel global, timp în care a lucrat cu peste 1.000 de cluburi, cu federații sau ligi profesioniste din Belgia, Germania, Danemarca, Japonia, Scoția, SUA sau Anglia. Double Pass este și partener FIFA în Talent Development Programme.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI