luni, mai 27, 2024
AcasăBreaking NewsOctavia Pîrșe, de la Kids Tâmpa, a fost impresionată de tot ce...

Octavia Pîrșe, de la Kids Tâmpa, a fost impresionată de tot ce a trăit la naționala de fotbal U15 a României!

Jucătoarea de fotbal Octavia Pîrșe de la Kids Tâmpa, prima sportivă a clubului selecționată la naționala României, a încheiat, ieri, stagiul de pregătire cu reprezentativa de fotbal U15 și s-a întors de la Mogoșoaia.

Sportiva s-a întors la Brașov, cu o mulțime de amintiri frumoase și un tonus despre care spune că o va ajuta să muncească și mai mult la antrenamente pentru a repeta această experiență și pentru a reprezenta, cândva, România, în competiții oficiale.

Fotbalista de doar 14 ani a spus la revenirea la Brașov că zilele petrecute la naționala U15 au ajutat-o să își cunoască și depășească limitele.

“A fost o experiență minunată, în care m-am bucurat de fotbal, am socializat, am legat noi prietenii, mi-am învățat și depășit limitele și mi s-a confirmat faptul că, lucrul în echipă face minuni. Sunt fericită că am avut șansa de a trăi așa ceva și voi face tot ce ține de mine să repet această experiență și de ce nu, să ajung să reprezint România în competiții oficiale. Cred că acesta este visul oricărui sportiv care se apucă de un sport de performanță și visul pentru care muncește zi de zi în antrenamente. Vreau să mulțumesc clubului Kids Tâmpa pentru susținere și în special antrenorului meu, Bogdan Gordaș, cel care ne încurajează zi de zi, pe mine și pe colegele de la club”, a spus Octavia.

Octavia Pîrșe a fost descoperită de coordonatorul sportiv al secției de fotbal de la Kids Tâmpa, Nicolae Văduva, la un turneu între școli, iar de-a lungul timpului a mai lucrat și cu Cristi Cristea, care coordonează secția de fotbal feminin.

Octavia a mai fost remarcată prin calitățile pe care le are, vara trecută ea câștigând trofeul de “cel mai bun fundaș” la tabăra de vară a FRF, de la Constanța.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de  Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI