marți, mai 28, 2024
AcasăBaschetOlimpia CSU Brașov termină pe locul 5 în Liga Națională de baschet...

Olimpia CSU Brașov termină pe locul 5 în Liga Națională de baschet feminin!

Olimpia CSU Brașov a susținut, în această seară, meciul decisiv în lupta pentru ocuparea locului 5 în Liga Națională de baschet feminin.

Astfel, în Sala Sporturilor, echipa antrenată de Dan Calancea și Nenad Marinkovic a învins categoric, scor 76-61, pe sferturi 25-15, 18-14, 18-19 și 15-13, pe Universitatea Cluj Napoca. Cu scorul general de 2-1, Brașovul termină acest sezon competițional pe locul 5. Anisha George a fost, din nou, cea mai bună jucătoare a meciului, cu 26 de puncte și 10 recuperări. A fost urmată de Katy Armanu, cu 18 puncte și Biljana Pesovic, cu 11 puncte. Pentru Olimpia au mai marcat: Nan și Voica – 8 pct. fiecare și Masic – 5 pct.

A fost un sezon foarte greu, dar sunt mulțumit că am terminat pe locul 5. Am avut multe probleme financiare care ne-au împiedicat să ne luptăm pentru locul 3. Au pierdut 3 jucătoare în mijlocul sezonului, iar asta ne-a afectat evoluția. Cu ele, sunt convins că aveam șanse măcar să jucăm finala mică. Sper ca problemele din acest sezon să nu se repete. Îmi doresc să păstrăm cele mai multe sportive, dar asta depinde de conducere. Știu că au început negocierile și sper ca acestea să fie de bun augur pentru club. Nu vom avea un buget mai mare sezonul viitor, dar ne propunem să ocupăm primele locuri la finalul stagiunii viitoare. Le mulțumesc fetelor și le felicit pentru locul 5, care este mai mult decât meritat.

DAN CALANCEA, antrenor Olimpia CSU Brașov

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI