sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăBreaking NewsPrima victorie a sezonului pentru FC Braşov, 12-0 cu Inter Cristian

Prima victorie a sezonului pentru FC Braşov, 12-0 cu Inter Cristian

Prima victorie a sezonului pentru FC Braşov! Stegarii s-au impus categoric, cu scorul de 12-0 (8-0), într-un meci amical, în faţa echipei de ligă a 4-a Inter Cristian.

Dan Alexa a ales un amical mai ușor la început de pregătire pentru ca echipa să se omogenizeze şi pentru a pune cât mai bine în aplicare schemele lucrate la antrenamente. Mai mult, antrenorul stegarilor a folosit şi câțiva jucători veniți în probe pentru a vedea dacă fac faţă rigorilor impuse de el.

Pentru galben-negrii au reuşit să înscrie Dan Spătaru de două ori, în minutele 1 şi 6, Ştefan Blănaru un hattrick, în minutele 12, 40 şi 42, Daniel Dumbravă de două ori, în minutele 14 şi 49, Andrei Lascu min. 31, Ivan Fustar de două ori, în minutele 37 şi 47, Vasile Constantin min 52 și Denis Cunțan min. 67.

“Sunt mulțumit pentru că am tratat jocul serios, am avut ritm, poate prea mare ritmul pentru perioada asta. Un joc amical în care mă bucur că nu am avut jucători accidentați. Suntem un lot destul de restrâns. Pentru noi important e să ne pregătim, să avem continuitate în antrenamente, în jocuri amicale. Ne așteaptă jocul cu CFR Cluj, un test important, dar e perioadă de pregătire şi altele sunt obiectivele în momentul ăsta. Pe lângă goluri, ritmul m-a interesat, au avut plăcere de a juca, am avut condiții foarte bune şi e un test care până la urmă şi-a atins scopul.”, a spus Dan Alexa la finalul meciului.

FC Brașov a început formula: Sebastian Micu – Marius Burlacu, Ivan Fustar, Andrei Vasu, Daniel Dumbravă – Tomislav Sorsa, Rareş Lazăr, Vasile Constantin, Dan Spătaru – Andrei Lascu, Ştefan Blănaru. Au mai jucat în repriza a doua: Daniel Mutu, Albert Popa, Tudor Oltean, Diogo Izata, Alberto Ţica, Denis Cunţan, Daniel Corniciuc, Marco Popescu, Alexandru Toderaşcu, Ion Cărăuş şi Teodor Amihăesei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de  Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI

ULTIMELE COMENTARII