luni, decembrie 11, 2023
AcasăAtletismProfesorul Marius Olteanu a adus o nouă medalie pentru Brașov și CSM...

Profesorul Marius Olteanu a adus o nouă medalie pentru Brașov și CSM Brașov

Sportivul Marius Olteanu nu se dezminte și aduce o nouă medalie de argint pentru sportul brașovean la Campionatele Naționale de Alergare Montană Masters 2021!

Sâmbătă a avut loc la Vărbilău – Prahova, Campionatul Național de Alergare Montană Masters, unde profesorul Marius Olteanu, legitimat la CSM Brașov a obținut o nouă performanță, clasându-se pe locul al II-lea, obținând medalia de argint!

„Am fost onorat să particip la acest concurs, alături de cei mai buni atleți masters din țară, traseul a fost foarte rapid în totalitate pe asfalt, 8km cu diferență pozitivă de nivel  de +350m. Acest rezultat mă responsabilizează, să mă pregătesc mult mai bine și mai intens pentru a atinge forma maximă la Campionatul National de Cros și Campionatul European de Alergare Montană 2021, ce se va desfășura în Italia”, spune Marius Olteanu, profesor de sport la Moieciu.

Marius Olteanu a relatat că prin participarea la aceste concursuri dorește să inspire cât mai mulți tineri să practice sportul!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI