sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăAutoRaliul Maramureșului, unul cu multe plusuri pentru Andrei Gîrtofan și Doru Vraja

Raliul Maramureșului, unul cu multe plusuri pentru Andrei Gîrtofan și Doru Vraja

Andrei Gîrtofan și Doru Vraja (Škoda Fabia Rally2) au încheiat cu bine Raliul Maramureșului, etapa a 3-a CNRB. Un raliu solicitant, cu multi adversari cu mașini de top, pe care cei doi brașoveni l-au terminat pe locul 4, la doar câteva secunde de podium. Chiar dacă nu au fost acolo, între primii 3, Andrei și Doru se întorc din Maramureș cu multe plusuri.

„Un raliu de asfalt adevărat, care ne-a pus serios «la treabă» cum se spune. O etapă dificilă, dar care ne-a ajutat să creștem, să fim cu un pas mai aproape de ceea ce ne dorim. Am avut probe în care am fost acolo, la câteva zecimi de locul 1, am arătat și un ritm foarte bun. Din păcate, o greșeală în prima zi ne-a costat foarte mult. Deși am tras tare în ziua a doua ca să recuperăm, nu am mai putut face asta. Am demonstrat că avem un ritm mai bun, că putem fi acolo, «în coasta» celor considerați favoriți. Am mers poate cel mai tare din acest sezon și de aici și mica greșeală. Dar așa se întâmplă când crești ritmul, îți asumi riscuri mai mari. Per total este un raliu cu multe plusuri pentru noi, un ritm foarte bun, multă încredere că putem fi acolo sus, dar și o dorință mare de a câștiga”, a declarat Andrei Gîrtofan.

Foto: Momentum Agency

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de  Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI

ULTIMELE COMENTARII