duminică, iulie 14, 2024
AcasăFotbalScor de tenis pe Tineretului! FC Braşov – Unirea Slobozia 0-6

Scor de tenis pe Tineretului! FC Braşov – Unirea Slobozia 0-6

În etapa a 3-a a Ligii 2 la fotbal, FC Braşov a întâlnit, pe Stadionul Tineretului, pe Unirea Slobozia. Stegarii au fost învinşi fără drept de apel, cu 0-6, după 0-1 la pauză. Chiar în debutul meciului, în minutul 2, Burlacu a fost eliminat după un fault în calitate de ultim apărător. 

Braşovenii au primit gol la aceeaşi fază. Perju a marcat din lovitura liberă obținută, cu un şut plasat de la 18 metri. Galben-negrii au arătat din ce în ce mai rău, cu o apărare visătoare şi un atac inofensiv. 

Repriza a doua a fost un dezastru pentru gazde, în ciuda celor 3 schimbări făcute „la pachet” de Ilie Stan. Ibrian (min. 55), Stoica (min. 64), Ivan (min. 70), Dinu (min. 89) şi Matei (min. 93) au închis tabela la un neverosimil 0-6.closevolume_off

Braşovul rămâne cu cele două puncte, după trei etape, în timp ce Unirea Slobozia a lui Adrian Mihalcea are punctaj maxim şi un golaveraj de 10-0.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI