marți, mai 28, 2024
AcasăBaschetSepsi SIC a câștigat turul din preliminariile Euroligii la baschet feminin

Sepsi SIC a câștigat turul din preliminariile Euroligii la baschet feminin

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a câștigat, miercuri seara, la Sepsi Arena, meciul tur din preliminariile Euroligii la baschet feminin. Covăsnencele s-au impus cu 59-54, pe reprize 14-12, 20-21, 10-14 și 15-7, în fața formației TTT Riga, din Letonia.

Gazdele au început mai determinate confruntarea și au condus la cea mai mare diferență în repriza a doua, scor 24-14. Campioana Letoniei a intrat mai bine în meci după pauza mare și chiar a întors rezultatul, iar în repriza a treia a condus la 8 puncte diferență, scor 47-39. Sepsi nu a cedat și a revenit la conducere în ultimul sfert, câștigând la cinci puncte prima manșă.

Hristova de la Sepsi a fost cea mai bună marcatoare a confruntării, cu 20 de puncte. A fost urmată de Green, cu 13 puncte, în timp ce Jankovic, Mununga și Nystrom au punctat de câte 7 ori. Returul va avea loc în Letonia, săptămâna viitoare. Dacă va trece de TTT Riga, Sepsi se va califica în grupele Euroligii. În caz contrar va ajunge în grupele EuroCup.

Foto: Facebook / Sepsi SIC

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de  Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI