duminică, iulie 14, 2024
AcasăPatinajSfârșit de sezon competițional cu noi medalii pentru patinatorii viteză de la...

Sfârșit de sezon competițional cu noi medalii pentru patinatorii viteză de la CSU Brașov la Miercurea-Ciuc

Sportivii de la echipa de patinaj viteză a CSU Brașov, antrenați de Marius Paraschivoiu și Flavius Dănila, au încheiat sezonul cu medalii și la Campionatul Național de Patinaj Viteza Short-Track, desfasurat la Miercurea Ciuc, în perioada 13-14 martie 2021.

Astfel, Tudor Debu a reușit să obțină titlul de campion național la categoria Juniori D, câștigând toate probele din concurs, dupa ce în urmă cu câteva săptamani cîștigase titlul și la Patinaj Viteza.

Aflat la prima participare la un concurs, David Funeriu a reusit sa castige locul 1 (111 metri) si 2 (222 m) la categoria Juniori G. La aceeasi categorie, Juniori G fete, Alexandra Nechita, aflata tot la prima participare, a ocupat locul 3.

Un alt rezultat foarte bun a fost obtinut de sportivul Robert Muresan, la Categoria Juniori E, care a reusit sa fie pe locul 2 (777 m), respectiv 3 ( 333 m) cu rezultate foarte bune.

De mentionat ca din delegatie au mai facut parte si sportivii Nechita Andrei, Hordjik Robert, Stoica Andrei, Bogdan Ilinca, Bogdan Ana-Maria, Costea Alessia si Gaspar Ema care s-au descurcat onorabil avand in vedere ca acesti copii se antreneaza pentru patinaj viteza.

S-a dovedit inca o data ca prin multa munca din partea sportivilor si implicare din partea antrenorilor se poate face performanta. O data cu acest ultim concurs echipa CSU Brasov se pregateste de un nou sezon competitional si din 29 martie incep antrenamentele pe pista de role din Parcul Tractorul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI