sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăAlte sporturiSpadasinii Brașovului au urcat la Cheile Grădiștei

Spadasinii Brașovului au urcat la Cheile Grădiștei

Micii spadasini de la Clubul Sportiv Municipal Corona Brașov efectuează un stagiu de pregătire centralizată la Cheile Grădiștei, sub îndrumarea antrenorului Robert Rigo.

Cantonamentele sunt „sarea și piperul” vieții de sportiv, locul unde se leagă prietenii de o viață și performanța înflorește.

Micii sportivi de la secția de scrimă – arma spadă, de la CSM Corona Brașov, se bucură în aceste zile de un stagiu de pregătire în aerul tare de munte, la altitudine, la Cheile Grădiștei.

Conduși de Robert Rigo, antrenor de spadă la Corona, micii spadasini învață secretele scrimei moderne și visează la marile competiții internaționale.

Bucuria câștigării unei medalii olimpice de scrima românească, tocmai la spadă – arma lor, prin Ana-Maria Popescu, le-a dat aripi copiilor și juniorilor care și-au dat silința să fie la înălțimea cerințelor maestrului lor.

„Mă bucur că scrimerii Coronei încep să se obișnuiască cu viața de sportiv de performanță, o viață frumoasă, în care cantonamentele sunt parte a vieții lor. Dar cantonamentul nu înseamnă numai antrenamente istovitoare, ci și bucuria spiritului de echipă și, bineînțeles, relaxare!”, spune Robert Rigo.

Între 2 și 9 august, sportivii cu vârste cuprinse între 11-16 ani s-au antrenat alături de sportivii de la CSM Oradea. Programul de pregătire a inclus exerciții de rezistență, de viteză, de forță, dar și jocuri sportive. Zilele de antrenament, cu două sesiuni zilnice, au fost alternate cu zile de drumeție și cu program de relaxare, în bazinul de înot.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI

ULTIMELE COMENTARII