Spadasinul brașovean Andrei Stoica, locul 3 la Cupa Szolnok 2022

0
158

ACS Kids Tâmpa Brașov a luat parte, zilele trecute, la Cupa Szolnok – Olimpici 2022. O puternică întrecere amicală de scrimă, disputată în Ungaria. O competiție care a adus la start mulți spadasini de valoare, printre care și reprezentanții clubului din Brașov.

Cel mai bun rezultat a fost obținut de Andrei Stoica. Sportiv care a terminat pe locul 3 la categoria U10, după o evoluție foarte apreciată de toți cei prezenți în sala din Szolnok. Totodată, Thea Bârligă, o altă reprezentantă a grupării „alb-albastre”, a avut un turneu reușit. Acesta s-a clasat pe un merituoriu loc 8 la categoria U12.

„O competiție foarte dificilă, cu mulți adversari de valoare. Dar asta am căutat, să avem parte de oponenți valoroși. Pentru a putea vedea unde suntem și la ce mai avem de lucrat. Sunt mulțumit de elevii mei, de felul cum au luptat, cum s-au implicat.

Chiar dacă nu le-a fost ușor, au încercat și au reușit să facă față foarte bine unor adversari foarte buni. Creștem ușor-ușor, de la o competiție la alta. Iar asta îmi dă încredere că putem avea multe realizări”, a declarat Sorin Mladin, antrenorul coordonator al secției de scrimă de la ACS Kids Tâmpa Brașov.

Lotul Kids Tâmpa pentru Cupa Szolnok a fost următorul: Horia Mladin, Ilinca Marinescu, Diana Mathe, Thea Bârligă. Andrei Stoica, Ștefan Mathe, Ilarian Mihai, Mihnea Oancia, Medeea Mihai, Matei Stoica.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.