duminică, iulie 14, 2024
AcasăFotbalSR Brașov a obținut victoria atât de necesară în meciul cu Blejoiul

SR Brașov a obținut victoria atât de necesară în meciul cu Blejoiul

Godri, Iordache, Moraru şi Cenk au marcat pentru SR Braşov, golul gazdelor fiind înscris de Lambru. Cu acest succes, SR Braşov a urcat pe locul 2, cu două puncte peste Blejoi şi 3 peste Sepsi 2.

„Ştiam că va fi un meci cu încărcătură. Se vede că aceşti copii capătă experienţă. Începem să învăţăm din greşelile pe care le-am făcut în trecut şi asta este cel mai important. Mă bucur că băieţii şi-au regăsit pasiunea pentru fotbal şi au trecut peste acest blocaj. Nu a fost uşor nici pentru ei. Le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de noi şi la bine şi la rău. Miercuri, fanii au venit şi i-au încurajat pe jucători, iar astăzi băieţii au demonstrat că merită să îmbrace acest tricou. Nu am câştigat nimic încă. Rămânem în această luptă pe care noi ne-am propus să o ducem, în condiţiile pe care le ştim. Mai avem două meciuri foarte grele, pe care le vom aborda cu încredere”, a declarat tehnicianul Liviu Nicolae.

Stegarii au fost susținuți și de fetele de la CS Colțea 1920, aflate în drum spre Tulcea, pentru meciul de Liga 3, fetele fiind singura echipa de fotbal feminin din Brașov.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI