SR Municipal Brașov, pas imens pentru salvarea clubului!

1
816

Jumătate din datoriile către ANAF au fost achitate de Răzvan Lucescu!

De 85 de ani, pentru iubitorii fotbalului din Brașov, echipa fanion a fost „STEAGU”, sau cum s-a numit ea de-a lungul timpului.

După 1990, echipa fanion s-a numit FC BRAȘOV însă după 2017 când societatea FC Brașov SA a intrat în faliment, spiritul stegar a fost dus mai departe de Asociația Club Sportiv SR Brașov, care a luat ființă din iubirea necondiționată a tuturor suporterilor galben-negri!

Ultimii 4 ani au fost zbuciumați pentru „STEAGU” iubit de toți brașovenii. La încept s-a mers pe sprijinul necondiționat al tuturor suporterilor stegari însă interesele fostului primar de a-i dezbina au dat roade la un moment dat. Apoi, „STEAGU” a intrat pe un management privat care a dus echipa din nou în Liga 3 dar a și provocat datorii care apasă și azi.

După încercări de colaborare cu alte cluburi sau societăți din oraș, în vara lui 2020 „STEAGU” era într-o situație foarte delicată și mulți deja exultau. Nu a fost cazul, deoarece s-a mai apelat la alți iubitori de galben și negru care au început munca de a readuce spiritul stegar în casele tuturor brașovenilor.

Pe rând, noul management a format un lot de jucători brașoveni cu care s-a pornit din nou la drum, imaginea clubului s-a îmbunătățit semnificativ, activitatea clubului a fost susținută constant fără restanțe financiare față de actualii jucători sau terți, s-au închis multe datorii din sezoanele anterioare, parteneri din trecut s-au întors către echipă, au sosit și parteneri noi și s-au demarat discuții cu Primăria Municipiului Brașov pentru un proiect sportiv de amploare și pe termen lung(ce probabil va fi prezentat curând), s-au adus în cadrul clubului foste glorii și s-a luat legătura și cu alți foști jucători pentru a se alătura, s-a conturat un proiect pentru o academie puternică ce dorește să înglobeze antrenori și jucători de la toate cluburile din județ.

Cu toate acestea, datoriile vechi către ANAF (217.000 lei conform certificatului din octombrie 2020) au rămas piedica cea mai mare, cu datorii către stat nu se pot primi sponsorizări deductibile pentru companii și nici nu se pot iniția proiecte cu alte surse de finanțare.

S-a apelat la stegari sau foști stegari de pretutindeni pentru a da o mână de ajutor în perpetuarea spiritului stegar pe o bază solidă unde se vor regăsii toți iubitorii galben-negrilor.
Un PAS URIAȘ a fost făcut zilele trecute, când STEGARUL RĂZVAN LUCESCU, fost jucător şi mai apoi antrenor al celei mai iubite echipe a oraşului, a răspuns afirmativ solicitărilor venite din partea managerului general CIPRIAN JURUBESCU și a trimis o sumă consistentă în conturile clubului, care acoperă aproape jumătate din datorille către ANAF!

Îi mulţumim lui RĂZVAN LUCESCU pentru tot ce a făut pentru FC BRAŞOV şi pentru că s-a implicat în susţinerea SR MUNICIPAL BRAŞOV. Este un alt semnal că SR MUNICIPAL BRAŞOV trebuie să continue drumul început în 1936 de echipa cea mai iubită a oraşului de la poalele Tâmpei.
Gestul lui RĂZVAN LUCESCU ne obligă şi pe noi, toţi „STEGARII” să continuăm demersurile de a readuce clubul la o stabilitate din punct de vedere financiar.

Mai jos aveţi conturile unde puteţi dona, cu textul la transferul bancar: DATORIE ANAF, toţi banii urmând să fie folosiţi pentru stingerea datoriilor la ANAF:
RO61BTRLRONCRT0433461101
RO11BTRLEURCRT0433461101
RO15BTRLUSDCRT0433461101

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.