luni, mai 27, 2024
AcasăAlte sporturiStart la înscrieri pentru concursul iubitorilor de role

Start la înscrieri pentru concursul iubitorilor de role

KIDS Talent Ediția a III-a Patinaj pe role se va desfasura pe 30 mai 2021 in Parcul Tractorul din Brașov. Până în data de 15 mai inclusiv iubitorii de miscare pe role indiferent de varsta, sportivi amatori sau profesioniști din toată țara, au ocazia de a se inscrie pentru a participa la a III-a ediție a Concursului KIDS Talent printr-un simplu email la adresa: patinajvitezabv@gmail.com.

Detaliile necesare privind inscrierea la competitie sunt: Nume, Prenume, data si locul nasterii: ( ex: Nistor Andreea/10.05.2015/Brasov) Evenimentul este organizat de CSU Brașov prin Sectia de Patinaj Viteza în parteneriat cu Clubul Sportiv iTalent Brasov și se va desfasura pe data de 30 mai 2021 pe pista de role din Parcul Tractorul din Municipiul Brașov.

Competiția vine și în spijinul incurajării unui de stil de viață sănătos avand în vedere și contextul actual, promovandu-se astfel un sport care merită mai multă atenție avand în vedere numarul mare de copii care aleg rolele ca și mijloc de relaxare.

„Concursul reprezintă deopotrivă deschiderea sezonului competitional pentru patinatorii de viteza din Romania, cat și o modalitate de a impulsiona copiii sa se indrepte spre un sport mai putin cunoscut. Patinajul Viteză este un sport ce poate fi practicat atat de fete cat si de baieti, atat in sezonul cald pe role cat si in sezonul rece pe gheata. Ii asteptam la concurs pe sportivii de performanta de toate varstele de la cluburile din tara, cat și pe copiii dornici sa isi descopere vocatia pe role din Brasov si din alte localitati din intreaga tara”, a precizat Marius Cristian Parschivoiu, antrenor și organizatorul evenimentului.

Din cauza pandemiei COVID-19 ediția de anul trecut, competiția nu s-a putut desfășura, deși mulți copii și sportivi au așteptat-o. Evenimentul doreste să se impuna ca unul de traditie la nivel national, atat pentru sportivii amatori cat si profesionistii in domeniu. Cu suportul fiecarui sponsor și partener organizatorii speră ca și concursul de anul aceasta sa fie unul de succes.

Participanții vor avea șansa de a se intrece la mai multe categorii cum ar fi: copii sub 5 ani – doar amatori, copii cu varsta intre 5-6 ani – doar amatori, copii cu varsta intre 7-9 ani – amatori si profesionisti – baieti si fete, copii cu varsta intre 9-11 ani – amatori si profesionisti – baieti si fete, copii cu varsta intre 11-13 ani – amatori si profesionisti – baieti si fete, copii cu varsta intre 13-15 ani – amatori si profesionisti – baieti si fete, precum și copii cu varsta intre 15-18 ani – amatori si profesionisti – baieti si fete.

În plus, sportivii experimentați peste 18 ani vor avea o întrecere demonstrativă. Partenerii și sponsorii care doresc să fie alaturi organizatorilor și să contribuie astfel la buna desfășurare a evenimentului se pot încă alătura. Mai multe detalii se pot afla trimitand un email la aceeași adresa (patinajvitezabv@gmail.com ) sau telefonic la numarul 0743/683489.

CSU Brașov, prin antrenorul principal al echipei de patinaj viteza Marius Paraschivoiu si cei doi antrenori secunzi, precum și prin sportivii legitimati aici doresc sa promoveze acest sport in randul tinerilor. Fiecare copil iubitor al plimbărilor sau al micilor alergari pe role prin parcuri pot avea șansa prin muncă și antrenamente să obtină rezultate cat mai bune in competițiile viitoare.

Sectia de Patinaj Viteza a CSU Brasov a aparut la inceputul anului 2017 si are deja peste 55 de copii inscrisi, cu varste cuprinse intre 5-16 ani. Echipa este antrenata de Marius-Cristian Paraschivoiu – multiplu campion national la patinaj viteza, cel mai rapid patinator care l-a avut Romania vreodata, sprijinit de Valentin Danila și Paul Barnat.

Deși este o echipa tanara are deja in palmares numeroase titluri de campioni naționali, vicecampioni si clasări pe podium la competițiile la care au luat parte încă din sezonul competitional 2018-2019.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI