vineri, iunie 14, 2024
AcasăAlte sporturiTenis: Dragoş Mădăraş a câştigat turneul ITF de la Braşov

Tenis: Dragoş Mădăraş a câştigat turneul ITF de la Braşov

Tenismanul român Dragoş Nicolae Mădăraş, care reprezintă Suedia, a câştigat turneul Trofeul Ion Ţiriac (ITF), dotat cu premii totale de 25.000 de dolari şi organizat de Tenis Club Olimpia din Braşov, după ce l-a învins, sâmbătă, în finală, pe Vlad Andrei Dancu, în două seturi simetrice, cu 6-3, 6-3.

Mădăraş (25 ani, 203 ATP), al doilea favorit, a avut nevoie de o oră şi jumătate pentru a-l învinge pe Dancu (24 ani, 719 ATP), reprezentantul Suediei având acum avantaj în meciurile directe cu 2-1, după cele două partide jucate în 2018, tot în România.În semifinală, Dancu a trecut de Luca Preda (17 ani), cu 6-1, 7-5, după ce meciul fusese întrerupt vineri la 1-0 pentru Preda în setul secund.

Perechea româno-cehă Dan Alexandru Tomescu/David Poljak, a doua favorită, a câştigat titlul la dublu, după ce au învins în finală cuplul Dragoş Nicolae Mădăraş (Suedia)/Călin Manda (România), cap de serie numărul doi, cu 4-6, 6-4, 11-9. Mădăraş şi Manda au beneficiat de neprezentarea în semifinala de sâmbătă a argentinienilor Tomas Lipovsek Puches/Matias Zukas, principalii favoriţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI