Transfer de Liga Campionilor la echipa de handbal feminin Corona Brașov

0
31

După transferul pivotului muntenegrean de 27 de ani, Bobana Klikovac, la Corona Brașov va ajunge încă o handbalistă de top. Managerul general sportiv, Alexandru Dedu, a anunțat astăzi că a semnat un contract, valabil din vară, cu o altă sportivă din Muntenegru.

Este vorba despre centrul Matea Pletikosic (foto), de 24 de ani, care a jucat în ultimii ani la Buducnost, în Liga Campionilor. Alexandru Dedu ne-a vorbit despre planurile pe care le are la Brașov din vară.

Suntem în discuții cu foarte multe jucătoare și foarte mulți jucători. Fiindcă vrem să avem echipe de primă ligă care nu vor retrograda. Ăsta e primul obiectiv. Că pe urmă încercăm să sperăm la mai mult, nu mi-o propun din primul an. Dar, obiectiv este ca niciuna dintre echipele nou promovate ale Coronei Brașov să nu retrogradeze. În cazul în care echipa nu va promova în Liga Națională, atunci toate aceste contracte semnate vor fi reziliate de comun acord. Există o clauză în acest sens. Pentru că așa mi se pare corect și față de club, dar și față de jucătoare.

ALEXANDRU DEDU, manager general sportiv Corona Brașov

Dedu a infirmat discuțiile cu antrenorul Rapidului, Carlos Viver. Spune că în cazul în care formația va promova, Alin Bondar va continua la Corona și în Liga Florilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.