luni, mai 27, 2024
AcasăBreaking NewsTriplă istorică pentru hocheiștii de la Corona Brașov. Astăzi au câștigat și...

Triplă istorică pentru hocheiștii de la Corona Brașov. Astăzi au câștigat și Campionatul Național (VIDEO)

Sezon de senzație pentru hocheiștii de la Corona Brașov, care și-au adjudecat toate trofeele puse în joc în acest an competițional.

După ce au câștigat Erste Liga și Cupa României, brașovenii s-au impus și în finala Campionatului Național. Aseară, Corona câștigase meciul 1 în compania celor de la Sport Club Miercurea Ciuc, chiar în Harghita, scor 3-2. În această seară, Corona a făcut un nou duel fabulos, a revenit senzațional în joc și a învins cu 6-4, pe reprize 1-1, 1-2 și 4-1. Asta deși brașovenii s-au aflat în dificultate în această seară, întrucât în debutul reprizei a treia erau conduși cu 2-4. Zagidullin și Valchar au egalat situația pe tabelă, în timp ce Cornet, în inferioritate și Koger, cu poarta goală, au adus trofeul la Brașov. Ceilalți doi marcatori de la Corona au fost Piche și, din nou, Koger. Scorul la general a fost, așadar, 2-0, iar Corona a obținut titlul național în fața rivalei Sport Club Miercurea Ciuc, la finalul unui sezon perfect!

Foto și video: Godri Tibor

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de  Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI