Turneu de padel, Tâmpa Open, în acest weekend, la Brașov

0
212

De la finalul anului 2022, Brașovul a devenit epicentrul padelului românesc, în urma deschiderii PADEL PALACE, cel mai mare centru de Padel acoperit din România.

Padel este un sport relativ nou, dar cu o creștere spectaculoasă în ultimii ani, mai ales în Europa, este de fapt un amestec de tenis și squash cu influențe din badminton și alte sporturi cu paleta.

În România acest nou sport este prezent în județele importante București, Timișoara, Cluj iar de acum 2 luni orașul nostru a intrat puternic devenind liderul infrastructurii și implicit epicentrul competițiilor naționale.

TÂMPA OPEN este prima etapă a campionatului național 2023 la padel, se va desfășura la 3 categorii(masculin, feminin și mixt) și va aduna la start 57 de echipe din România, cu majoritatea jucători români dar și străini care locuiesc la noi pe meleaguri.

Ne bucurăm că vom avea o afluență bună de echipe la această primă etapă de Campionat Național. Brașovenii răspund pozitiv la această nouă oportunitate și pot spune că în doar 2 luni de la deschidere, numărul jucătorilor de padel din Brașov aproape s-a dublat, acum depășind 100. Este un sport simplu de jucat, indiferent de varsta sau de conditia fizica și o formă deosebită de socializare și petrecere a timpului liber prin sport, mai ales că la PADEL PALACE găsiți și CrossFit” – Nicolae Rozorea – director tehnic și jucător PADEL PALACE.

Competiția va începe vineri, 20 ianuarie, la orele 17.00, iar finala mare la masculin e programată duminică 22 ianuarie, la orele 15.00. PADEL PALACE este situat pe strada Narciselor, la numărul 54, în incinta parc MODULIS, iar intrarea va fi liberă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.