luni, iulie 22, 2024
AcasăBreaking NewsUn EHF Master Coach construiește piramida handbalului la Kids Tâmpa Brașov!

Un EHF Master Coach construiește piramida handbalului la Kids Tâmpa Brașov!

După o vară cu schimbări în organigrama secției, Kids Tâmpa se pregătește de startul în noul sezon competițional și la secția de handbal, acolo unde pentru prima dată în istoria clubului, va avea piramida completă în campionat, la toate categoriile de vârstă.

Florin Paraschiv, cel care a fost numit în urmă cu patru luni, director tehnic al secției de habdbal, spune că a fost plăcut surprins de ce a găsit la Kids Tâmpa, club recunoscut mai mult pentru performanțele în fotbalul juvenil, dar care are potențial mare de creștere și la handbal. El face echipă cu Cristina Marin, o foarte tânără antrenoare care crește la rândul ei, îndrumată de profesorul Florin Paraschiv.

“Trebuie să recunosc, a fost o provocare pentru mine să lucrez cu fetițe de la junioare 4 până la junioare 1, dar sunt plăcut surprins de ceea ce s-a întâmplat vara aceasta la Kids Tâmpa. În patru luni simt că am crescut enorm și chiar dacă nu ne vom putea bate de la egal la egal cu toate echipele, în campionat, eu văd un viitor frumos pentru acest club și în handbal. Lucrez cu Cristina Marin, o antrenoare în care eu îmi pun mare încredere, pentru că, deși e foarte tânără, o văd dornică să învețe enorm despre antrenoratul în handbal. De asemenea, la buna organizare și desfășurare a secției de handbal, un rol important îl au și Alina Roiu și Gabriela Văduva. Cred că împreună putem face lucruri frumoase la Kids Tâmpa”.

Oficialul secției de handbal a punctat că acest an competițional este unul de tranziție, în care principalul obiectiv este acela de a da încredere tuturor jucătoarelor și de a le crește calitățile individuale.

 “Noi lucrăm de doar patru luni la un nivel mai ridicat, ori în doar patru luni nu ne putem fixa obiective de performanță. Cu siguranță, însă, ele sunt în planul de dezoltare a acesti secții, pentru că, ne dorim să formăm în Brașov, încă un club puternic la handbal, care să crească jucătoare pentru oraș și de ce nu, pentru echipa națională. Talent există peste tot, văd un potențial uman foarte mare și o dorință enormă a acestor fetițe de a se autodepăși. Depinde doar de noi cum le creștem. Ceea ce le transmit lor și celor din jurul nostru, este că noi concurăm la acest moment, doar cu noi înșine. Cel mai tare îmi doresc să ne bucurăm de handbal. Este extrem de important să învăm și să câștigăm, dar și să pierdem, iar din asta să ne luăm motivația de a ne pregăti pentru a fi mai buni”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de  Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI