marți, mai 28, 2024
AcasăSporturi de contactUn titlu de campion național și 2 medalii de bronz pentru CSS...

Un titlu de campion național și 2 medalii de bronz pentru CSS Făgăraș – Transporturi Brașov

În perioada 13-17 octombrie , în Constanta a avut loc finala Campionatului Național de Lupte la categoria de vârstă cadeți.

Echipa de la CSS Făgăraș – Transporturi Brașov, condusă de maestrul al sportului, antrenor Viorel Milinceanu, a obtinut rezultate foarte bune, reusind urmatoarele rezultate: Pavalasc Răzvan – loc I si campion national categoria 80 kg, Tiba Eusebiu – loc III, categoria 65 kg si Koszokar Raul – loc III categoria 71 kg.

„Sunt foarte mulțumit de aceste rezultate. Constanță în pregatire și rezultatele apar de fiecare dată! A fost o competiție foarte grea. De când am început să lucrez cu această grupă am știut că va obține rezultate foarte bune. (Am obținut titluri naționale și medalii cu acesti sportivi la toate competițiile naționale, indiferent de vârsta și stil). Sunt convins ca Tiba Eusebiu, dacă nu era chinuit de accidentări, era și el campion național! Sunt foarte fericit că, în urma rezultatului foarte bun, sportivul Pavalasc Razvan va reprezenta România la Campionatul Balcanic care se va desfasura la sfarsitul lunii, în Grecia”, a declarat pentru newsbv.ro antrenorul Viorel Milinceanu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI